جهت مشاوره در زمینه ثبت اعتراض به رتبه بندی معلمان

با مشاوران متخصص ما از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد از ساعت 8 صبح الی 12 شب تماس بگیرید.

شماره تماس از سراسر کشور: ۱۶۱۳ ۹۰۷ ۹۰۹

کد خبر : 54320

نحوه اعتراض به رتبه بندی معلمان در سایت Shekayat.medu.ir

نحوه اعتراض به رتبه بندی معلمان در سایت Shekayat.medu.ir 1

در این مقاله نحوه اعتراض به رتبه بندی معلمان در سایت Shekayat.medu.ir برای ثبت اعتراض به نتیجه رتبه بندی فرهنگیان و معلمان را می خوانید. نتایج رتبه بندی معلمان در سایت رتبه بندی به نشانی مای مدیو my.medu.ir قابل مشاهده است، فرهنگیان عزیز در سراسر کشور می توانند در صورت لزوم، اعتراض به نتایج رتبه بندی معلمان را از طریق سایت شکایات وزارت آموزش و پرورش، ثبت کنند.


اطلاعیه وزارت آموزش و پرورش درباره نحوه رسیدگی به اعتراض به رتبه‌بندی معلمان

وزارت آموزش و پرورش با صدور اطلاعیه ای نحوه رسیدگی به اعتراض به رتبه بندی معلمان را تشریح کرد.

وزارت آموزش و پرورش با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که مدیران کل استانها، روسای ادارات آموزش و پرورش و مدیران مدارس با حضور در نشست مجازی برگزار می شود، می توانند از جزییات نحوه رسیدگی به اعتراضات معلمان نسبت به رتبه‌های اعلام شده مطلع شوند.

بر اساس این اطلاعیه نشست اعضای هیئت ممیزی رتبه بندی وزارت آموزش و پرورش با موضوع تشریح نحوه رسیدگی به اعتراضات معلمان نسبت به رتبه‌های اعلام شده، از ساعت ۱۱امروز به صورت پخش زنده در کانال مدیران کل استانها، گروه روسای آموزش و پرورش و کانال مدیران مدارس در شبکه آموزشی دانش آموز (شاد) برگزار می‌شود.

شایان ذکر است، بر اساس این اطلاعیه تمامی مدیران کل استان‌ها و روسای ادارات آموزش و پرورش و مدیران مدارس با حضور در این نشست مجازی، می توانند از جزییات نحوه رسیدگی به اعتراضات معلمان نسبت به رتبه‌های اعلام شده، مطلع شوند.

نتایج اعتراضات رتبه بندی تا پایان شهریور است:

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری اعلام کرد، پس از بارگذاری مدارک و مستندات مورد نیاز از سوی معلمان، رتبه بندی هم اکنون در مرحله بررسی اعتراضات قرار دارد و نتایج اعتراضات تا پایان شهریور اعلام خواهد شد.


آموزش و پرورش

سامانه مای مدیو برای اعتراض به رتبه بندی معلمان و فرهنگیان تحت نظارت وزارت آموزش و پرورش فعالیت دارد و تنها سامانه رسمی آموزش و پرورش برای رتبه بندی و پیگیری مراحل اعتراض به رتبه بندی معلمان و فرهنگیان است”

مهلت زمان اعتراض به نتایج رتبه بندی معلمان 

مهلت زمان اعتراض به نتایج رتبه بندی معلمان، 10 روز است. فرهنگیان و معلمان می توانند در مهلت زمان اعتراض، به سایت شکایت آموزش و پرورش به نشانی Shekayat.medu.ir مراجعه کنند. مرکز سنجش آموزش و پرورش، به اعتراض معلمان به نتیجه رتبه بندی معلمان رسیدگی می کند.

اگر اعتراض به نتیجه رتبه بندی معلمان مربوط به سنوات، ضمن خدمت و مدرک تحصیلی باشد نیز پیگیری شکایات و اعتراضات به بخش امور اداری وزارت آموزش و پرورش واگذار می شود.


راهنمای نحوه اعتراض به رتبه بندی معلمان در سایت Shekayat.medu.ir

✨خلاصه نحوه اعتراض به رتبه بندی معلمان در سایت Shekayat.medu.ir و نحوه رسیدگی به اعتراضات رتبه بندی- راهنما عملیاتی:

  • اعتراض و شکایت به رویه و عملکرد  کلی یا تصمیمات نوعی هیات ممیزه در سامانه Shekayat.medu.ir  امکانپذیر است.

به سایت Shekayat.medu.ir مراجعه کنید بعد مطالعه شرایط اعتراض، از پایین صفحه روی عبارت “راهنمای اعتراض را مطالعه کرده و قصد اعتراض دارم” کلیک کنید:

نحوه اعتراض به رتبه بندی معلمان در سایت Shekayat.medu.ir 2

توجه:

  • 1- در مناطق و شهرستان ها کارگروه هایی تشکیل می شود
  • 2- در سطح منطقه کارگروه های ابتدایی ، متوسطه،  پرورشی و پشتیبانی تشکیل می شود ( مسوول کارگروه ها : معاون ابتدایی ، معاون متوسطه ،  معاون پرورشی و معاون توسعه و پشتیبانی )
    پرونده هر دسته از همکاران ، توسط کارگروه تخصصی آن دسته بررسی می شود
  • 3- هر کارگروه در سطح منطقه ،  مرکب از حدود ۵ عضو است

➖معاون مقطع مربوطه
➖ کارشناس مقطع
➖یک نفر از اعضای گروه های آموزشی منطقه در آن مقطع
➖نماینده  ارزیابی عملکرد یا حراست
➖یک نفر از بین بازنشستگان،  مدیران یا معلمان آن مقطع به تشخیص هیات ممیزه منطقه

  • 4- اطلاعات مسوولین کارگروه های تخصصی حداکثر تا تاریخ ۱۰ فروردین  به دایره فناوری استان جهت ایجاد دسترسی ارسال گردد
  • 5- ارائه مستندات در سامانه،  تنها در مولفه های مورد اعتراض امکانپذیر است.
  • 6- مستندات بارگذاری شده توسط کارگروه تخصصی در مولفه های ( تاریخ ، موضوع،  صحت امضا ، تطابق با شایستگی و تکراری بودن ..) بررسی و یکی از گزینه های تعریف شده در سامانه انتخاب می شود .
  • 7- از طریق سامانه ، مدارک بررسی و در صورت  عدم وضوح یا عدم صحت و .. کارگروه می تواند از همکار به صورت حضوری دعوت نماید..
  • 8- پس از بررسی ، در صورت صلاحدید ، کارگروه تخصصی می تواند مستندات مربوط به شایستگی های تخصصی و حرفه ای را به ارزیاب ارجاع دهد
  • 9- اعتراض همکار نسبت به عناوینی که امکان درج مستندات نداشته و جنبه توصیف رفتار را دارند، در شاخص های رفتاری ذیل آن،  توسط کمیته تخصصی بررسی و گزارش رفتار می شود
  • 10- پرونده های الکترونیکی،  پس از بررسی کارگروه تخصصی،  جهت تایید  رتبه های ۱ و ۲ به استان و رتبه های ۳، ۴ و ۵ به هیات ممیزه مرکزی ارسال می گردد و در آنجا بر اساس صلاحیت و امتیاز مکتسبه نسبت به تایید و تعیین رتبه اقدام می شود .
  • 11- در صورت عدم پذیرش یا رد اعتراض توسط هیئت ممیزه،  مراتب با ذکر دلیل و به صورت مستند به معترض اعلام و در سامانه درج می شود
  • 12- در صورت ارائه مستندات غلط به هیات ممیزه،  مراتب جهت بررسی در هیات بدوی تخلفات اداری استان ارسال می شود
  • 13- کارگروه تخصصی پشتیبانی و پژوهش موظف است سنوات تجربی همه همکاران با سابقه ۱۵ سال و بیشتر را بررسی و آخرین تغییرات آن را در سامانه پرسنلی اعمال نماید.


نحوه مشاهده به رتبه بندی معلمان در سایت My.medu.ir

“آدرس سامانه  مشاهده رتبه بندی معلمان MY.MEDU.IR” است. برای مشاهده و ثبت اعتراض به رتبه بندی معلمان می توانید به ترتیب زیر اقدام کنید:

1- در مرورگر خود آدرس سامانه مای مدیو به نشانی my.medu.ir را جستجو کنید.

2- نام کاربری و رمز عبور خود را به عنوان فرهنگی وارد کنید. نام کاربری برای ورود به سامانه رتبه بندی ملعمان، کد ملی است و رمز عبور سامانه جدید رتبه بندی (مای مدیو)، همان رمز سامانه قبلی رتبه بندی معلمان است.

نحوه اعتراض به رتبه بندی معلمان در سایت Shekayat.medu.ir 3

بعد از وارد کردن رمز عبور و نام کاربری، وارد پنل شخصی (میز کار) خود در سایت مای مدیو می شوید. برای مشاهده نتایج رتبه بندی معلمان، می توانید مطابق تصویر زیر، روی آیکن مشاهده  نتیجه رتبه بندی، کلیک کنید:

مشاهده و اعتراض به نتایج رتبه بندی معلمان و فرهنگیان

اگر نسبت به نتیجه رتبه بندی خود، معترض هستید، می توانید اعتراض خود را در سامانه اعتراض به رتبه بندی به نشانی Shekayat.medu.ir ثبت کنید.  گزینه ثبت اعتراض در این سامانه یک امکان جدید است و میز کار معلمان در بخش رتبه بندی در حال به روزرسانی و تکمیل است.

اگر برای ثبت اعتراض به نتیجه رتبه بندی، با مشکل یا سوال روبرو شده اید، می توانید از طریق تلفن ثابت و بدون شماره گیری کد از سراسر کشور، با شماره ده رقمی 9099071613 (سامانه مشاور تحصیلی)، تماس حاصل فرمایید.

نحوه اعتراض به رتبه بندی معلمان در سایت Shekayat.medu.ir 4 تلفن مرکز مشاوره تحصیلی صدای مشاور

کارشناسان این سامانه راهنما و پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستند و در صورتی که مشکل فنی در میز کار سایت رتبه بندی وجود نداشته باشد، مراحل دریافت نتیجه رتبه بندی و ثبت اعتراض به نتایج رتبه بندی معلمان و فرهنگیان را برای متقاضیان انجام می دهند.



نکات مهم در ثبت اعتراض به نتایج رتبه بندی معلمان

  • 1- در صورتی که هر یک از ارزیابی شوندگان نسبت به نحوه رسیدگی و ارزیابی و رتبه تعیین شده خود، اعتراضی داشته باشد می‌تواند حداکثر ظرف ۱۰ روز از ابلاغ رتبه، درخواست خود را از طریق سامانه به دبیرخانه هیئت ممیزه سطح بالاتر ارائه کند. در صورت وارد بودن اعتراض متقاضی، رتبه وی توسط هیئت ممیزه رسیدگی کننده به اعتراض تعیین و تاریخ اجرای حکم وی از تاریخ استحقاق خواهد بود.
  • 2- به استناد قسمت ب از جز ۵-۲- بند ۵ شیوه نامه ابلاغی کارگروه تخصصی نظارت و رسیدگی به اعتراضات با مسئولیت مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات و با عضویت نمایندگان دفتر حقوقی و دفتر هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری و نیز کارگروه متناظر آن صرفاً در سطح، استان تحت نظر هیئت ممیزه ذیربط تشکیل می‌شود.


اخبار رتبه بندی:

نحوه اعتراض به رتبه بندی معلمان در سایت Shekayat.medu.ir 5 اعتراض فرهنگیان به بارگذاری مدارک رتبه بندی




بخشنامه جدید برای رتبه بندی معلمان

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش نحوه رتبه‌بندی نومعلمان، ثبت اعتراض به رتبه‌های اعلامی و روند رسیدگی به تخلفات ناشی از درج اطلاعات خلاف واقع برای رتبه‌بندی را اعلام کرد.

ایشان در بخشنامه‌ای که نیمه اول بهمن ماه سال جاری در ۱۲ بند نگاشته و ابلاغ شده است، خطاب به مدیران کل آموزش‌وپرورش استان‌ها نکاتی را در خصوص اجرای رتبه‌بندی معلمان تبیین کرده است.

در این بخشنامه‌ آمده است که به منظور اجرای صحیح قانون نظام رتبه‌بندی معلمان مصوب ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ مجلس شورای اسلامی، آیین‌نامه اجرایی مصوب هیئت وزیران با اصلاحات و الحاقات بعدی و شیوه‌نامه اجرایی آن، مصوبه ذیل پس از بررسی و تأیید هیئت ممیزه مرکزی وزارت آموزش و پرورش (موضوع ماده ۷ قانون و ماده ۱۶ آیین نامه اجرایی آن) به شرح ذیل ابلاغ می شود:

مشمولان قانون رتبه بندی معلمان

۱-به استناد ماده ۲ و تبصره ماده ۴ قانون مشمولان رتبه‌بندی عبارتند از:

الف) معلمان موضوع جزء۱ ماده۲، اشخاص موضوع تبصره ماده۴ قانون و عناوین معادل آنها در طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان کشور

ب) افراد موضوع لایحه قانونی راجع به استفاده کارکنان کادر اداری وزارت آموزش و پرورش که برای خدمت معلمی استخدام شده‌اند از طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان کشور و احتساب سوابق تجربی آنان مصوب ۱۳۵۸ شورای انقلاب جمهوری اسلامی ایران و اصلاحات بعدی آن

تبصره ۱: افراد مشمول بند ب صرفاً شامل معلمانی است که در ادارات مناطق/ نواحی/ شهرستان‌ها/ استان‌ها/ ستاد وزارتخانه و سازمان‌های وابسته به وزارت مشغول خدمت هستند.

تبصره ۲ : اشخاصی که هم اکنون رسالت خطیر تعلیم و تربیت دانش آموزان را در نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی بر عهده ندارند از قبیل کارکنان مأمور یا انتقالی به سایر دستگاه‌های اجرایی (اعم از: با حفظ پست سازمانی یا بدون آن، با پرداخت حقوق از مبدا یا از مقصد)، کارکنان مأمور به مدارس غیر دولتی (به استثنای مدیران و معاونینی که معلم بوده و از آموزش و پرورش حقوق دریافت می‌کنند)، افراد انتقالی به دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهیدرجایی و همچنین دانشجومعلمان متعهد خدمت شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی مشمول رتبه‌بندی معلمان نیستند.

نیروهای اداری تحت چه شرایطی رتبه بندی می‌شوند؟

۲- به استناد تبصره ۲ ماده ۳ آیین نامه اجرایی قانون نظام رتبه‌بندی معلمان، آن دسته از نیروهای اداری شاغل در پست‌های کارشناسی و بالاتر که بر اساس ضوابط و شرایط مربوط در یکی از عناوین موضوع طرح طبقه بندی مشاغل معلمان اشتغال یابند، از زمان تغییر سمت (برابر ضوابط قانونی) و شروع به خدمت معلمی مشمول نظام رتبه‌بندی می‌شوند. در صورت بازگشت مجدد به کار در سمت‌های اداری، حسب شرایط ذی‌ربط از فوق‌العاده رتبه‌بندی برخوردار نخواهند بود.

۳- به استناد تبصره ۴ اصلاحی ماده ۴ آیین نامه اجرایی قانون، هیئت‌های ممیزه جهت احراز شایستگی‌های عمومی با استعلام از مراجع ذی‌صلاح قانونی یا از دیگر طرق قانونی از جمله هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری، گزینش و حراست مجاز به ارزیابی خواهند بود.


اگر معلمی حداقل امتیاز لازم برای احراز رتبه را کسب نکند، چه می‌شود؟

۴- به استناد بند ۱۱ شیوه نامه موضوع تبصره ۳ ماده ۴ و ماده ۵ آیین نامه اجرایی قانون، آن دسته از مشمولانی که پس از ارزیابی، نخست، حداقل امتیاز لازم برای احراز رتبه آموزشیار معلم را کسب نکنند از تاریخ عدم احراز رتبه و با اعلام هیئت ممیزه ذی‌ربط برای مدت یک سال از فوق‌العاده رتبه آموزشیار معلمی برخوردار خواهند شد. این معلمان می‌توانند در فرصت یک‌ساله با کسب امتیاز لازم و شرکت در ارزیابی مجدد و با تایید هیئت ممیزه ذی‌ربط در رتبه استحقاقی قرار گیرند. بدیهی است در صورت عدم کسب امتیاز لازم در فرصت اعطایی یک ساله، فوق‌العاده رتبه آموزشیار معلمی در پایان یک سال، قطع خواهد شد.

۵- سابقه خدمت معلمی مندرج در تبصره ۳ ماده ۵ قانون، شامل ایام خدمت مشمولان (تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۰) موضوع کسب رتبه دانشیار معلم، استاد معلم که متضمن عهده‌داری و ایفای عملی رسالت موضوع بند ۱ ماده ۲ قانون (یعنی صرفاً رسالت خطیر تعلیم و تربیت دانش آموزان در نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی در قالب یکی از عناوین (آموزگار، دبیر، هنرآموز، مربی امور تربیتی، مشاور واحد آموزشی، مراقب سلامت، نیروهای توانبخشی مدارس استثنایی، مدیر و معاون در واحدهای آموزشی و تربیتی) که توسط متصدی امور اداری مناطق /نواحی/ شهرستان از طریق فرم ۵۰۲ پرسنلی یا پرونده خوانی محاسبه می‌شود.

درج سابقه خدمت معلمی خلاف واقع، تخلف است

درج سابقه خدمت معلمی خلاف واقع در هر زمان که محرز شود، مطابق ماده ۲۴ آیین نامه اجرایی قانون، تخلف اداری محسوب شده و مشمول قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب ۱۳۷۲ خواهد بود. سوابق مشمولان تبصره ذیل ماده (۴) قانون نظام رتبه‌بندی معلمان چه در کادر آموزشی و چه در سایر رشته‌های شغلی بنا به حکم ماده واحده لایحه قانونی راجع به استفاده کارکنان کادر اداری وزارت آموزش و پرورش که برای خدمت معلمی استخدام شده اند از طرح طبقه بندی مشاغل معلمان و احتساب سوابق تجربی آنان مصوب ۱۳۵۸/۹/۱۷ و اصلاحیه بعدی به طور کامل قابل محاسبه است.

۶- در صورتی که فردی مشمول رتبه‌بندی معلمان شود و سپس به سایر دستگاه‌های اجرایی مأمور شود اعم از اینکه با حفظ پست سازمانی یا بدون آن باشد یا با پرداخت حقوق از مبدا یا مقصد باشد، از شمول رتبه‌بندی معلمان خارج خواهد شد و حکم کارگزینی فرد مأمور شده اصلاح می‌شود.

۷- تاریخ اعمال مزایای رتبه‌بندی در احکام مشمولان طرح مهرآفرین بر اساس نظریه سازمان اداری و استخدامی شماره ۷۲۳۷۵ مورخ ۱۴۰۱/۹/۱۹ و شماره ۷۹۵۴۱ تاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۰، به استناد ماده واحده قانون اصلاح قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور و ترمیم حقوق کارکنان و بازنشستگان کشوری و لشکری مصوب ۱۴۰۱/۸/۸، از اول مهرماه ۱۴۰۱ خواهد بود. (توضیح ایسنا: البته اخیرا وزارت آموزش و پرورش تاریخ رتبه‌بندی مهرآفرین‌ها را نیز از اول مهر ۱۴۰۰ اعلام کرد.)

۸- نومعلمان (استخدامی‌های پس از ۱۴۰۰/۰۶/۳۱ ) مشمول قانون نظام رتبه‌بندی معلمان هستند.


اعمال رتبه‌بندی در احکام کارگزینی نومعلمان چگونه است؟

تبصره: با توجه به وحدت ملاک تبصره ۳ ماده ۶ قانون، تاریخ اعمال فوق‌العاده رتبه‌بندی در احکام کارگزینی نومعلمان که حداقل امتیازات لازم برای احراز یکی از رتبه‌های پنج‌گانه را کسب کرده باشند، تاریخ شروع به خدمت معلمی آنها است و برای مشمولانی که موفق به کسب حداقل امتیاز رتبه آموزشیار معلم نشوند به استناد ماده ۵ آیین نامه اجرایی قانون از تاریخ عدم احراز رتبه و با اعلام هیئت ممیزه ذی ربط برای مدت یک سال به آنها فوق‌العاده رتبه آموزشیار معلمی پرداخت خواهد شد.

۹- به استناد ماده ۱۱ آیین‌نامه اجرایی قانون، چنانچه در ارائه مدارک و مستندات مورد نیاز برای سنجش شایستگی‌های معلمی و تجربه افراد مشمول قانون، محرز شود فردی اطلاعات خلاف واقع در اختیار هیئت‌های ممیزه قرار داده است، مراتب جهت رسیدگی به هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری استان ارجاع می‌شود تا زمان تعیین تکلیف قطعی موضوع در آن مرجع، رسیدگی به پرونده رتبه‌بندی متوقف خواهد شد.

۱۰- با توجه به صراحت تبصره ۳ ماده ۶ قانون در خصوص کلیه مدارک و مستندات مشمولان قانون علاوه بر درج اطلاعات دقیق و صحیح، می‌بایست مربوط به بازه زمانی تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ باشد. بدیهی است مدارک بارگذاری شده پس از این تاریخ در ارزیابی امتیازات مربوط به رتبه‌بندی معلمان در دوره، استقرار ملاک محاسبه قرار نخواهد گرفت و ضمنا ارائه اطلاعات خلاف واقع مصداق حکم ماده ۱۱ آیین نامه خواهد بود و تا تعیین تکلیف قطعی به اطلاعات موضوع در هیئت رسیدگی به تخلفات اداری، استان‌ها پرونده رتبه‌بندی متوقف خواهد شد.

تبصره: بازه زمانی مذکور در این بند برای نومعلمان مشمول قانون تا تاریخ شروع به خدمت معلمی آنها محاسبه می شود و مدارک و مستندات مربوطه بعد از تاریخ مزبور حتی در صورت بارگذاری در سامانه، ملاک رسیدگی، عمل و ارزیابی قرار نخواهد گرفت.

نحوه ثبت اعتراض به رتبه بندی معلمان

۱۱- در صورتی که هر یک از ارزیابی شوندگان نسبت به نحوه رسیدگی و ارزیابی و رتبه تعیین شده خود، اعتراضی داشته باشد می‌تواند حداکثر ظرف ۱۰ روز از ابلاغ رتبه، درخواست خود را از طریق سامانه به دبیرخانه هیئت ممیزه سطح بالاتر ارائه کند. در صورت وارد بودن اعتراض متقاضی، رتبه وی توسط هیئت ممیزه رسیدگی کننده به اعتراض تعیین و تاریخ اجرای حکم وی از تاریخ استحقاق خواهد بود.

۱۲- به استناد قسمت ب از جز ۵-۲- بند ۵ شیوه نامه ابلاغی کارگروه تخصصی نظارت و رسیدگی به اعتراضات با مسئولیت مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات و با عضویت نمایندگان دفتر حقوقی و دفتر هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری و نیز کارگروه متناظر آن صرفاً در سطح، استان تحت نظر هیئت ممیزه ذیربط تشکیل می‌شود.

به این مقاله امتیاز دهید

جهت مشاوره در زمینه ثبت اعتراض به رتبه بندی معلمان

با مشاوران متخصص ما از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد از ساعت 8 صبح الی 12 شب تماس بگیرید.

شماره تماس از سراسر کشور: ۱۶۱۳ ۹۰۷ ۹۰۹

کانال تلگرام خبرینو
پیج اینستاگرام خبرینو
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی :
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نصب اپ دانش آموزی