جهت مشاوره در زمینه ثبت نام در درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور

با مشاوران متخصص ما از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد از ساعت 8 صبح الی 12 شب تماس بگیرید.

شماره تماس از سراسر کشور: ۱۶۱۳ ۹۰۷ ۹۰۹

کد خبر : 54662

راهنمای درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور

راهنمای درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور 1

این مقاله، راهنمای درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور است. پیش از ورود به درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور و ثبت درخواست صدور مجوز، می توانید با مطالعه این مطلب، از پاسخ سوالات احتمالی خود درمورد ثبت درخواست مجوز در این سامانه، مطلع شوید. در ادامه، سوالات متداول و پاسخ آنها را می خوانید:


سوالات متداول درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور 

در این بخش پاسخ راهنمای درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور به سوالات متداول در زمینه ثبت درخواست صدور مجوز کسب و کار در درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور را می خوانید:

1. کاربرد سایت درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور چیست؟

تا قبل از درگاه ملی مجوزها، گاهی گرفتن مجوز، سال‌ها طول می‌کشید و در برخی کسب وکارها کسی نمی دانست آن مجوز را از کجا و با چه شرایطی می شود دریافت کرد؟ درگاه ملی هم صادرکننده هر مجوز را مشخص کرده و هم شرایط و مدارک و هزینه و زمان لازم برای صدور هر مجوز را و اگر صادرکننده مجوزی، این شرایط را رعایت نکند و بخواهد شرط جدید و دل‌خواهی برای دریافت یک مجوز مطالبه کند، جرم مرتکب شده و از طرف درگاه ملی شناسایی و برای مجازات معرفی خواهد شد.

هدف اصلی درگاه ملی مجوزها این است که هرکس، بتواند به‌راحتی کسب‌وکارش را ثبت کند و با داشتن مجوز، رسمی و قانونی کار کند تا از منافع رسمی کارکردن مثل داشتن فاکتور و برند، گرفتن وام و شریک، فروش به دولت و شرکت‌های بزرگ، شرکت در نمایشگاه و… استفاده کند و روز به روز بزرگتر و موفق تر شود.

بنابر این 5 کارکرد اصلی درگاه ملی مجوزها عبارتند است:

1.شفاف سازی شرایط، مدارک، زمان و هزینه لازم برای صدور مجوز همه کسب وکارها

2.معرفی مرجع اصلی صادرکننده مجوز هر کسب وکار

3.سهل کردن شرایط، مدارک و زمان و هزینه لازم برای صدور مجوز همه کسب وکارها

4.ثبت نام از متقاضیان مجوز و هدایت وی به درگاه تخصصی صادرکننده تا دریافت مجوز

5.پشتیبانی و پیگیری دریافت مجوز مورد نظر متقاضی در زمان اعلام شده

2. چطورمیتوانم مجوز کسب وکار از درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور بگیرم؟

پاسخ راهنمای درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور به این سوال این است که برای گرفتن مجوز یک کسب وکار از درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور، اول باید صفحه‌ی “راهنمای دریافت مجوز” آن کسب وکار را در درگاه ملی پیدا کنید. کار سختی نیست و با جستجوی ساده در نوار اصلی این سایت پیدا می‌شود.

  • صفحه “راهنمای دریافت مجوز” هر کسب وکار، نام صادرکننده اصلی مجوز و نیز شرایط، مدارک، زمان و هزینه لازم برای دریافت مجوز مورد نظرتان را نشان می دهد. شرایط و مدارک را بخوانید، اگر آنها را کامل داشتید، به‌طور الکترونیک و کاملا غیرحضوری، دکمه درخواست مجوز (ذیل صفحه راهنمای دریافت مجوز) را فشار دهید.
  • بعد از درخواست مجوز، درگاه ملی شماره همراه تون رو می‌خواهد تا احراز هویت بشین بعد هدایت می‌شین به درگاه تخصصی صدور مجوز کسب­وکار مورد نظرتان
  • درگاه تخصصی درواقع همون سایت دستگاه اصلی صادرکننده مجوز موردنظر شماست
  • نکته خیلی مهم درباره سایت صادرکننده این است‌ که هر شرط و مدرکی که این‌جا برای صدور مجوز نوشته، باید عیناً همون‌هایی باشه که در صفحه راهنمای دریافت همین مجوز در درگاه ملی مجوزها ثبت‌شده
  • اگر در سایت دستگاه صادرکننده، شرطی اضافی نوشته‌ شده باشه یا مدرکی اضافی بخواد، مرتکب جرم شده. اگر به چنین موردی برخوردید، لطفاً با دکمه اعلام شکایت، خبر بدید تا پیگیری کنیم
  • اگر مجوزتون اعلانی و ثبت محور باشد، همانجا مشخصات‌ش را ثبت می‌کنید و به سؤالاتش پاسخ بدهید و بلافاصله مجوزتان صادرمی‌شه و به کاربوشه تون در درگاه ملی ارسال می‌شود اگه دوست داشتین قابش کنین ولی مهم، رمز یکتای اونه که با گوشی ها خونده می‌شه و نشون می‌ده مجوزتون معتبره.
  • اگر مجوزتان اعلامی و ثبت محور نبود، یعنی نیاز به ارسال و تایید مدارکی داشت مدارک رو در همان درگاه صادرکننده مجوز بارگذاری کنید. وقتی همه مدارک را بارگذاری گردید، برایتان پیامک می‌آید که حداکثر تا ده روز دیگر پاسخ خواهیم داد که آیا مدارک‌تان کامل هست یا نه؟
  • اگر مدارکتان کامل باشد، حداکثر تا زمان مشخص‌شده در درگاه ملی، مجوزتان بصورت الکترونیکی صادر و برایتان ارسال خواهدشد.
  • یادتان باشد همه این مراحل، باید کاملا الکترونیکی و غیرحضوری باشند و اگر اداره‌ای خدای‌نکرده برای گرفتن مدرک کاغذی شما را فراخواند یا به شما کاغذی داد که بروید برایش پاسخ استعلام بیاورید، مرتکب تخلف شده سریع در همان کاربرگ مجوزتان دکمه شکایت را بزنید و خبر بدهید تا پیگیری کنیم.
  • اگر مدارک تان کامل بود ولی در زمان مقرر مجوزتان صادر نشد یا هزینه بیشتری از آن‌چه در درگاه ملی ثبت‌شده ازشما خواستند بازهم شکایت کنید تا پیگیری کنیم
  • یک ویژگی مهم درگاه ملی مجوزها این است که شرایط صدور هر مجوز تا حد ممکن، روشن و غیرقابل‌تفسیر شده یعنی مأموران ادارات دیگر حق ندارند برای صدور مجوز اعمال سلیقه کنند یا از مدارک و جای شما ایراد بی دلیل بگیرند.
  • یادتان باشد اگر برای صدور مجوزتان، گرفتن استعلام از ادارات دیگه لازم باشه، گرفتن این استعلامات، وظیفه خود صادرکننده مجوز است و آن دستگاه حق ندارد برای گرفتن استعلام ها شمار رو حضوری فرابخواند، به شما کاغذ استعلام بدهد یا برای دریافت استعلام‌ها به اداره‌ دیگری بفرستد.

3. منظور از مجوز کسب و کار در درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور چیست؟ آیا پروانه کسب و استعلامات را هم شامل می‌شود؟

پاسخ راهنمای درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور به این سوال این است که “هر نوع اجازه الکترونیکی و غیرالکترونیکی اعم از مجوز، پروانه، اجازه نامه، گواهی، جواز، نماد، پاسخ به استعلام، موافقت، تأییدیه یا مصوبه و هر نوع سند مکتوبی است که برای شروع، ادامه، توسعه، انحلال یا بهره برداری فعالیت اقتصادی توسط مراجع ذی ربط صادر می شود” (عینا متن بند21 ماده1 از قانون اصلاح مواد (۱) و (۷) قانون اجرای سیاست های کلی اصل44 و اصلاحات بعدی آن مصوب 15بهمن1399).

بر اساس تعریف فوق، درگاه ملی مجوزها شامل همه مجوزها از جمله، پروانه کسب، استعلامات و گواهی نامه های پیش نیاز دریافت مجوز کسب وکار (مثل کارت بازرگانی، تاییدیه ثبت، گواهی استاندارد و…) می شود و شرایط دریافت شان را شفاف و سهل میکند.

4.  درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور (MOJAVEZ.IR)با سایت قبلی (G4B.IR) چه تفاوتی دارند؟

سایت قبلی از نظر تعداد مجوز و شرایط و مدارک لازم برای دریافت مجوز، ناقص بود و زبانش هم حقوقی و تخصصی بود. درگاه ملی مجوزها، سعی شده زبان مردم فهم داشته باشد، همه مجوزها را پوشش دهد و شروط و مدارک دریافت هر مجوز را کاملا شفاف، غیرقابل تفسیر کند. امضاهای طلایی در فرایند دریافت مجوز حذف شود و همه بتوانند بدون مراجعه حضوری هم حقوق شان درباره مجوزها را بشناسند و هم حق شان را غیرحضوری مطالبه و دریافت کنند.

5. نحوه اعطای مجوز از طریق درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور چگونه است؟

اگر از درگاه ملی وارد شده و واجد شرایط باشید و مدارک را هم کامل بارگذاری کرده باشید، فایل مجوز شما تا زمان تعیین شده در صفحه راهنمای دریافت مجوز، صادر و به کارپوشه خودتان در درگاه ملی ارسال می شود. اگر دریافت نکردید، درگاه بطور خودکار به دستگاه صادرکننده هشدار می دهد تکلیف قانونی اش درباره شما را انجام دهد. اگر تعلل کرد و پاسخی نداد، از دکمه شکایت در پایین صفحه راهنمای دریافت مجوز، شکایت کنید. مورد را به دستگاه های نظارتی اطلاع می دهیم تا حق شما را بگیرند.

6. قبل ازتشکیل سایت و درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور، به اداره موردنظرم حضوری یا اینترنتی مراجعه و مجوز درخواست کرده ام و تا نیمه راه هم رفته ام ولی مجوزم را نمی‌دهند و بلاتکلیفم، چکارکنم؟

اگر میتوانید از مسیر و فرایند قبلی، مجوز موردنظرتان را بگیرید، ادامه دهید ما مانع نمی‌شویم اما در آن مسیر که معمولا با مراجعه حضوری و ارائه کاغد است، کمکی از دست مان بر نمی‌اید. اما اگر از مسیر درگاه ملی مجوزها درخواست مجوز بدهید، با پشتیبانی برخط، 24 ساعته همراه تان هستیم تا مجوز مور نظر و حق تان را بگیرید.

7. اگر مجوز مرا در زمان تعیین شده صادر نکردند یا شرط و مدرک جدیدی خواستند، چه کنم؟

هر دو کاری که اشاره کردید جرم است. لطفا از طریق دکمه شکایت که زیر صفحه راهنمای دریافت مجوز موردنظرتان وجود دارد، شکایت کنید. در اسرع وقت رسیدگی و پیگیری میکنیم تا مجوزی که حق‌تان است را دریافت کنید.

8. مجوز اعلانی در درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور چیست و چگونه میتوان آنرا دریافت کرد؟

پاسخ راهنمای درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور به این سوال این است که مجوز برخی کسب وکارها اعلانی صادر می‌شوند یعنی متقاضی ابتدا شرایط و مدارک لازم برای دریافت مجوز آن کسب وکار را در درگاه ملی مجوزها ملاحظه می کند. اگر شرایط را داشت، به درگاه ملی اعلام می‌کند من با این کدملی واجد شرایط دریافت این مجوز هستم، آنرا برای من صادرکنید. درگاه ملی مجوزها از طریق سرویس‌های برخط الکترونیکی مشخصات صاحب کدملی (مدارک هویتی، سن، مدرک تحصیلی و… ) را با شروط مجوز مورد درخواست تاحد ممکن تطابق داده و در صورت نیافتن نقص یا تناقضی در ادعای متقاضی، همان ساعت، حتی اگر نیمه شب باشد، مجوز را بصورت خودکار و کاملا الکترونیکی صادر می‌کند و فایل مربوطه را برای متقاضی ارسال می‌کند یک شناسه یکتا (QR code) و یک صفحه اختصاصی هم برای متقاضی در بانک اطلاعات کسب وکارهای کشور برای وی ایجاد میکند. اما اگر نقصی در ادعای متقاضی باشد، اگر با کدملی کودکی 5 ساله درخواست مجوزی کنید، درگاه صادر نخواهد کرد یا اگر مجوزی به مدرک دانشگاهی خاصی لازم داشت و متقاضی فاقد آن بود، سامانه صدور مجوز را متوقف و تناقض را به متقاضی اعلام می کند.

متقاضی مجوز اعلانی باید مکان، استعداد نیروی انسانی و حجم تولید کالا و یا خدمت خود را حسب مورد در درگاه تخصصی اعلام کند و نظارت‌های پسینی شامل بازرسی‌های هوشمند یا سرزده ماموران مرجع صادرکننده مجوز و نیز نظارت و ارزیابی شفاف مردمی را بپذیرد.

9.فرق استعلام با مدرک در درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور چیست و هرکدام را چطور می‌شود گرفت؟

استعلام، سوال یک اداره از اداره دیگر است (G2G) و همه مراحل اخذ آن باید توسط صادرکننده مجوز انجام شود مثل استعلام شهرداری از اداره گاز یا استعلام وزارت کشاورزی از اداره محیط زیست که از سال 1401، گرفتن آنها به عهده دستگاه اصلی صادرکننده مجوز است صادرکننده هر مجوز باید شرایط و مدارک و هزینه احتمالی لازم برای دریافت هر استعلام را در صفحه “راهنمای دریافت مجوز” به متقاضی مجوز اعلام و آنها را بصورت الکترونیکی از متقاضی دریافت کند تا برای متقاضی استعلام‌های لازم برای صدور مجوزش را بگیرد.

ولی مدرک، نوعی تاییدیه یا گواهی نامه است که متقاضی مجوز قبل از درخواست مجوز، خودش باید آنرا تهیه کند و داشته باشد (B2G) مثل مدرک تحصیلی، کارت پایان خدمت، یا گواهی نامه رانندگی که گرفتن آنها قبل از درخواست مجوز، وظیفه خود متقاضی است.

برخی مدارک و تاییدیه ها برای دریافت یک مجوز لازم هستند ولی شرایط دریافت آنها روشن نیست و خطر ایجاد انحصار و سواستفاده در صدور آنها وجود دارد. مثل کارت بازرگانی یا تاییدیه استاندارد. این مدارک یا تاییدیه ها در درگاه ملی مجوزها “صفحه راهنمای دریافت” دارند یعنی شرایط، مدارک، هزینه و زمان لازم برای دریافت آنها دقیقا روشن شده است تا متقاضی مجوز، حقوقش رو دقیقا بداند و صادر کننده این نوع مدارک، موظف باشند آنها را هم با شرایط مشخص و در زمان مشخص صادرکنند.

10.چرا می‌خواهید به کسب و کارهایی نظیر مشاغل خانگی که سالها بدون مجوز راحت کار می‌کرده اند، مجوز دهید؟

پاسخ راهنمای درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور به این سوال این است که ازنظر دولت، صدور مجوز به معنی اجازه دادن نیست به معنی رسمی کردن است. کسب وکاری که رسمی می‌شود،
می تواند سربرگ و برند داشته باشد، به دولت و فروشگاههای بزرگ بفروشد، وام بگیرد و در نمایشگاه ها شرکت کند. ما با رسمی کردن کسب وکارها، درهای بازارهای جدید را به روی آنها باز می کنیم.

11. اگرعنوان کسب وکاری که مجوزش را می‌خواهم در درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور نبود، چه کنم؟

حدود 1700 مجوز کسب وکار که دستگاه های دولتی صادر می‌کنند در درگاه ملی مجوزها وجود دارد. البته حدود 3000 رسته صنفی داریم که مجوزشان را از سایت ایرانیان اصناف می‌گیرند که آن هم مانند سایر درگاه‌های تخصصی به درگاه ملی مجوزها متصل است. اگر در Mojavez.ir و Iranianasnaf.ir خوب جستجوکردید و صفحه راهنمای دریافت مجوز کسب وکارتان را پیدا نکردید، لطفا اسم کسب وکار را به پشتیبانی سایت اعلام کنین، راهنمایی خواهندکرد.

حتی اگر پشتیبانی هم نتوانست فوری کاری کند، بازهم جای نگرانی نیست، نزدیک ترین کسب وکار به آن شغل رو که در درگاه ملی وجود داره، انتخاب کنید و مجوزش رو بگیرید.

مثلا اگه مجوز شغل فرضی خرسک بافی که نوعی قالی بافیه رو می‌خواهید ولی در درگاه ملی نیست، شما همان مجوز قالی بافی را بگیرید و کار خرسک بافی رو شروع کنید. مهم این است که کسب وکار شما نباید معطل کاغذبازی و مجوز بماند.

12. آیا دریافت مجوز از درگاه ملی، حقی برای دریافت وام یا زمین ارزان یا دیگر تسهیلات دولتی ایجاد می کند؟

خیر. درگاه ملی، صرفا کسب وکار شما را رسمی می کند و به مشتریان و همکاران شما می گوید دولت ایران، کسب وکار شما را به رسمیت می شناسد. برای دریافت کمک‌ها و هدایت‌های دولتی به سازمان مربوطه مراجعه کنید. البته توصیه ما این است که برای شروع کسب وکار، بجای تکیه به حمایت‌های حکومتی، به توان و پشتکار خودتان تکیه کنید.

13. آیا کسی که مجوز دارد، دولت صحت عملکرد تجاری و تعهد او را تضمین می کند؟

پاسخ راهنمای درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور به این سوال که دولت صحت عملکرد و تعهد صاحبان مجوز را تضمین نمی کند ولی بانک اطلاعات کسب وکارها، تا حد ممکن، اطلاعات موجود درباره کسب و کارها را شفاف میکند تا امنیت در کسب وکارها تا حد ممکن تامین شود. طبعا هر فعال اقتصادی یا مشتری، باید قبل از معامله یا خرید، مطالعه کند و خطر تصمیم خود را بپذیرد. وظیفه حکومت، شفاف کردن اطلاعات برای تصمیم گیری بهتر مردم و مجازات قانون شکنان است نه تضمین عملکرد و تعهد صاحبان مجوز.

14. منظور از درگاه تخصصی چیست؟

سایت اینترنتی صادرکننده مجوز است. مثل سایت بهین یاب وزارت صمت یا سماک وزارت جهادکشاورزی. همه دستگاه های اجرایی، حاقل یک درگاه تخصصی برای صدور مجوز دارند که به درگاه ملی مجوزها وصل است و در آن، شرایط، مدارک، هزینه و زمان لازم برای صدور مجوزهای خود را عیناٌ مشابه شرایط، مدارک، پیش مجوزها، هزینه و زمان مصرح در درگاه ملی، درج کرده اند. درگاه‌ تخصصی جایی است که مدارک را دریافت (بارگذاری) و مجوز نهایی را صادر میکند و فایلش را برای متقاضی مجوز می فرستد.

درگاه‌های تخصصی اطلاعات مجوزهای خود را به محض صدور برای اخذ شناسه یکتای مجوز، در قالب وب سرویس به درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور ارسال می‌کنند.

15. آیا ثبت درخواست مجوز در درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور، نیاز به مراجعه حضوری دارد؟

خیر – با توجه به الکترونیکی شدن فرایند ثبت‌نام و ثبت درخواست متقاضیان و اخذ استعلامات برخط از مراجع استعلام دهنده و حتی احراز هویت برخط، از سال 1401 برای درخواست و دریافت مجوز نیازی به مراجعه حضوری متقاضی نیست و هیچ دستگاهی حق ندارد از متقاضی مجوز بخواهد برای ثبت نام، تحویل سند و مدرک یا حتی دریافت مجوز، حضوری مراجعه کند.

16. شناسه یکتای مجوز چیست و چه کارکردی دارد؟

کدی یونیک قابل نمایش به صورت Bar Code یاQR Code است که که توسط درگاه ملی مجوزها تولید و به هر مجوز صادره از درگاه های تخصصی الصاق ‌می‌شود و توسط گوشی تلفن همراه قابل خواندن است و شناسه یکتای مجوز، مبنای استعلام و احراز اصالت مجوزهای کسب وکار است.

17. بانک اطلاعات کسب وکارهای ایران چیست و چه کارکردی دارد؟

پاسخ راهنمای درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور به این سوال این است که یکی از زیرسامانه‌های درگاه ملی مجوزهاست که اطلاعات همه کسب وکارهای کشور به تفکیک تقسیمات جغرافیایی کشور تا پایین‌ترین سطح صدور مجوز (استانی، شهرستان، شهر، بخش و …) بر اساس طبقه بندی شاخه ای (خدمات، صنعت، کشاورزی) در آن قرار دارد. در بانک اطلاعات کسب و کارهای ایران برای هر دارنده مجوز، یک صفحه حاوی اطلاعات هویتی، عنوان و شناسه یکتای مجوز، عنوان و نشانی کسب وکار ، ظرفیت تولید و اشتغال و شماره تلفن صاحب کسب وکار درج شده است که برای مشاهده و اخذ نظرات مردمی در تکمیل فرآیند نظارت پسینی، از طریق درگاه ملی مجوزها در دسترس عموم، قرار می‌گیرد.

18. هدف درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور، یافتن فراریان مالیاتی است؟

ثبت شدن فعالیت‌های اقتصادی، منافعی برای فعالان اقتصادی دارد. طبعا فعالیتی که ثبت و بزرگ می‌شود و از حالت زیرزمینی و غیررسمی به حالت رسمی وارد می‌شود، مالیات هم باید بپردازد ولی هدف از رسمی کردن کسب وکارها، مالیات ستانی نیست. دولت با ابزارهای جدید بانکی، به راحتی می تواند فراریان مالیاتی را پیدا کند و برای یافتن آنها نیازی به اطلاعات کسب وکارهای ثبت شده و مجوز دریافت شده ندارد.

19. آیا فایل مجوز، قابل دستکاری و تقلب نیست؟

خیر چون هر مجوز، کد یکتا دارد که توسط هرگوشی قابل راستی آزمایی است و علاوه بر آن، هر مجوز صادره در بانک اطلاعات مجوزها (qr.mojavez.ir) ثبت می‌شود و اعتبار آن قابل جستجو و تایید است.

20. چه اصراری دارید برای اینکه متقاضیان مجوز، درخواست خود را به وزارتخانه ها ندهند و برای درخواست مجوز، حتما در درگاه ملی وارد شوند؟

اگر دستگاه های اجرایی مستقیم و خارج از درگاه ملی مجوزها از متقاضیان مجوز ثبت نام کنند، احتمال نقض حقوق متقاضی مجوز زیاد خواهد بود. درگاه ملی مجوزها، روز و ساعت درخواست مجوز را ثبت و مراقبت می‌کند هیچ دستگاهی از متقاضیان، شرط و مدرک و هزینه اضافه طلب نکند و همه مجوزهای درخواست شده در زمان مقرر صادر شوند.

21. مبانی قانونی درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور چیست؟

1. قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی ماده(7) قانون. اصلاحیه مصوب 1399/11/15

2. قانون بودجه سال 1401، بند ج تبصره 18

3. قانون تسهیل صدور مجوزها (الحاقیه ماده7 قانون اصل44) مصوب 1401/02/05

به این مقاله امتیاز دهید
منابع : ناموجود

جهت مشاوره در زمینه ثبت نام در درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور

با مشاوران متخصص ما از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد از ساعت 8 صبح الی 12 شب تماس بگیرید.

شماره تماس از سراسر کشور: ۱۶۱۳ ۹۰۷ ۹۰۹

کانال تلگرام خبرینو
پیج اینستاگرام خبرینو
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی :
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نصب اپ دانش آموزی