چه رشته ای بخونم؟ چجوری رشته دانشگاهمو انتخاب کنم؟
چه رشته ای بخونم؟ چجوری رشته دانشگاهمو انتخاب کنم؟ انتخاب رشته دانشگاه از مهم ترین انتخاب های زندگی علاقمندان به ادامه تحصیل است. انتخاب صحیح می تواند باعث ارتقاء کیفیت زندگی شود و انتخاب نادرست می تواند موجب اتلاف وقت و هزینه و تضعیف روحیه شود. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم انتخاب رشته را جدی بگیرید و هرگز شانسی انتخاب رشته نکنید. چه بسیار افرادی هستند که هم اکنون در بازار کار مشغول به کسب درآمد هستند ولی حتی یک ریال از درآمد ایشان با استفاده از مدرک تحصیلی که دارند، به دست نمی آید.
لازم است علایق و توانایی های خود را بشناسید تا رشته های بخوانید که از ادامه تحصیل در آن لذت ببرید و بعد از فارغ التحصیلی از آن درآمد کسب کنید. اگر دانش آموز هستید و این سوال برای شما ایجاد شده که چه رشته ای بخونم و چجوری رشته دانشگاهمو انتخاب کنم پیشنهاد می کنم این مقاله را تا انتها به دقت بخوانید:
چه رشته ای بخونم که در دانشگاه هم ادامش بدم؟
هوشمندانه ترین تصمیم یک دانش آموز زیرک این است که انتخاب رشته خود را در پایه نهم به دهم، به گونه ای انتخاب کند که در دانشگاه بتواند تحصیل در رشته مورد علاقه خود را ادامه دهد.
- به طور مثال اگر از جمله دانش آموزان نخبه و علاقمند به رشته های برتر هستید، که تکلیف شما مشخص است لازم است برای ورود به دانشگاه های برتر برنامه ریزی کنید. اما حقیقت این است که تعداد دانش آموزانی که در کنکور رتبه برتر می شوند زیاد نیست. اغلب دانش آموزان در رشته های غیر پزشکی و مهندسی برق و … ادامه تحصیل می دهند و اگر انتخاب رشته صحیحی انجام داده باشند، به ثروت و رفاه اجتماعی هم می رسند.
- به طور مثال اگر علاقمند هستید که در آینده رشته حسابداری را در دانشگاه انتخاب کنید، چرا باید دروس سخت و دشوار ریاضی و تجربی یا حفظیات سنگین انسانی را بخوانید و زندگی را برای خود و خانوادتان سخت کنید. از زندگی خود لذت ببرید، خود را مجبور به خواندن دروسی که لزومی ندارد بخوانید نکنید، بهترین سنین در عمر شما سنین نوجوانی و جوانی است، پس هوشمندانه انتخاب کنید و روزهای شیرین زندگی خود را که بهترین خاطرات عمرتان را می سازد از دست ندهید که پشیمان می شوید.
- اگر علاقمند به رشته حسابداری هستید، می توانید در انتخاب رشته نهم به دهم، فنی و حرفه ای را انتخاب کنید. به این ترتیب در دوران مدرسه با الفبای دروس حسابداری آشنا می شوید و در دانشگاه راحتتر درس می خوانید. علاوه براین یک سال کمتر از شاخه نظری در مدرسه درس می خوانید و می توانید بدون کنکور زودتر به دانشگاه بروید. می توانید به طور مستقیم در کنکور کارشناسی شرکت کنید یا بعد از گرفتن دیپلم، بدون کنکور مدرک کاردانی حسابداری بگیرید و پس از آن در کنکور کاردانی به کارشناسی یا ثبت نام بدون کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کنید.
- در بیش از 99 درصد مشاغل اهمیتی ندارد که مدرک تحصیلی خود را بدون کنکور گرفته باشید یا با کنکور… پس اگر کابوس کنکور دارید آن را همین الان دفن کنید و بگذارید در تاریخ زندگی شما فراموش شود. خبر خوب این است که 98 درصد رشته های دانشگاهی بدون کنکور ارائه می شوند. به ویژه در دانشگاه آزاد، پیام نور، علمی کاربردی و غیر انتفاعی، می توانید به راحتی وارد دانشگاه شده و رشته مورد علاقه خود را بخوانید. به این ترتیب در حین درس خواندن متحمل سختی و فشار به علت خواندن دروسی که مورد علاقه تان نیست، نمی شوید.
- با عشق درس می خوانید در کوتاه ترین زمان ممکن فارغ التحصیل می شوید. کسی که آرامش دارد، ایده های خلاقانه نیز به سراغ او خواهد آمد. این فرصت را خواهید داشت که حین تحصیل برای شغل آینده خود که مرتبط با رشته تحصیلیتان است، برنامه ریزی کنید. اینکه چطور شغل مورد علاقه خود را شروع کنید، محل کار شما چه جور جایی باشد و ….
- به این ترتیب در آینده وقتی به یاد دوران تحصیل خود در روزهای نوجوانی و جوانی بیوفتید، احساس شادی و رضایت می کنید. فرقی ندارد که رشته تحصیلی شما چه باشد و یا با چه عنوانی وارد بازار کار می شوید، کسی که روحیه خوب دارد و افکار خلاقانه ای برای کسب درآمد داشته باشد، با اعتماد به نفس برای کسب درآمد برنامه ریزی می کند و به ثروت و رفاه می رسد.
- اگر رشته تحصیلی شما مورد علاقه تان نباشد، حتی اگر در آن فارغ التحصیل شوید و وارد بازار کار در رشته تحصیلی خود شوید، روزها انگیزه ای برای بیدار شدن و کار کردن نخواهید داشت و در طول عمر خود، احساس خستگی و ناراحتی می کنید و منتظر روزهای خوبی می نشینید که شاید هیچ وقت فرا نرسد.
- شاید الان این سوال برای شما ایجاد شده باشد که چه رشته ای بخونم؟ چجوری رشته دانشگاهمو انتخاب کنم؟ رشته مورد علاقه من چیست از کجا بدانم که چه رشته ای مناسب من است و چه توانایی هایی دارم…. . نگران نباشید این سوالات طبیعی است بسیاری افراد حتی تا سنین 30 و 40 سالگی هم نمی دانند چه شغلی مناسبشان است و چه توانایی هایی دارند، چون درگیر چرخه تکرار شده اند.
- خبر خوب این است که این مشکل یک راه حل ساده دارد، یک مشاور تحصیلی با تجربه می تواند به شما کمک کند تا علایق، استعداد و روحیه کاری خود را در بازار کار آینده بشناسید. مشاور شما را راهنمایی می کند که رشته های مورد علاقه شما در چه دانشگاههایی و با چه شرایطی ارائه می شوند. می توانید با چشم باز و آگاهانه انتخاب کنید.
سخن آخر
هرگز در استفاده از خدمات مشاوره در حق خود کوتاهی نکنید، فکر نکنید که اگر این هزینه را صرف نکنید، پس انداز کنید یا خرج امور دیگر کنید خوشبخت تر یا ثروتمند خواهید بود. گنجی ارزشمندتر از عمر و سلامت روحی و عزت نفس وجود ندارد. آینده خود را بسازید تا رفاه و آرامش آینده خود را تامین کنید.
جهت مشاوره در زمینه انتخاب رشته پایه نهم و انتخاب رشته دانشگاه (با کنکور و بدون کنکور)
با مشاوران متخصص ما از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد از ساعت 8 صبح الی 12 شب تماس بگیرید.
شماره تماس از سراسر کشور: ۱۶۱۳ ۹۰۷ ۹۰۹
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی :