مجازات غیبت از خدمت سربازی
در این مقاله و عنوان میخواهیم توضیح دهیم برای آن دسته از مشمولانی که به هر دلیل و دلایلی از خدمت سربازی غیبت میکنند را توضیح دهیم و همچنین مجازات غیبت از خدمت سربازی چگونه است.
اعزام به خدمت سربازی برای افرادی که دارای سنین 18 تا 50 سال دارند، ضروری است. بر طبق قانون و اگر فردی مشمول سربازی باشد و در خدمت سربازی حضور پیدا نکند و یا وضعیت نظام وظیفه خود را مشخص نکند.
اگر سربازی مشکل داشته باشد و به همین دلیل غیبت داشته باشد فرمانده میتواند با بررسی خود مدتی از غیبت را موجه تشخیص دهد تا فرد اضافه خدمت نخورد.وی با اشاره به بخشش اضافه خدمت گفت: اگر فرمانده در طول خدمت از حسن رفتار و خدمت سرباز راضی باشد میتواند با تشکیل کمسیون تمام یا بخشی از اضافه خدمت را ببخشد.سردار کمالی گفت: هر روز نهست (غیبت) در پرونده سربازان، دو روز اضافه خدمت منظور می شود.
رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح در رابطه با حقوق سربازانی که نهست کردهاند عنوان کرد: فردی که نهست کرده پولی بابت حقوق دریافت نمیکند و مقدار حقوقی که از غایبین کسر میشود به همین دلیل است.این در حالی است که اگر شخصی بیش ازدو بار یا دو ماه نهست داشته باشد و آن فرد فراری محسوب و به دادسرا معرفی میشوند.
مجازات های تعیین شده برای غیبت خدمت سربازی
در ماده 10 قانون سازمان د نظام وظیفه عمومی ذکر شده است که چنان چه فرد مشمول نظام وظیفه، به منظور تعیین وضعیت خود اقدامی نکند و مجازات غیبت سربازی برای او اعمال میشود. بر این اساس برای این افراد برخورداری از برخی تسهیلات تا زمانی که وضعیت خدمت خود را مشخص نکنند ممنوع خواهد بود که شامل موارد زیر است:
ممنوعیت دریافت وام و تسهیلات کمک های کشاورزی و دامداری، صنعتی و مسکن از طریق بانکها و موسسات دولتی و وزارتخانه ها.
ممنوعیت کاندید شدن برای انتخاب مجلس شورای اسلامی و دیگر شوراها و انجمن ها.
ممنوعیت دریافت گواهی نامه و مدرک تحصیلی تمدید گواهینامه و تعویض پلاک و غیره از مراکز و وزارتخانه های مربوطه.
ممنوعیت هر نوع استخدام در نهادهای دولتی و موسسات وابسته.
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی :