لیست مدارس کارو دانش پسرانه تهران – آدرس
سوال بسیاری از داوطلبان و والدین دانش آموزان مقطع دبیرستان و متوسطه دوم این می باشد که لیست مدارس کارو دانش پسرانه در هر منطقه تهران کجا می باشد. آنها مجاز به انتخاب کدام مدارس می باشند؟ لیست هنرستان ها به تفکیک منطقه آنها در کجا قرار دارند؟؟ هنرستان خوب باید چه امکاناتی داشته باشد؟؟ بهترین هنرستان در دوره دوم متوسطه در تهران از نظر برنامه درسی یک ساله طول مدت سال تحصیلی چیست؟؟ کادر آموزشی چگونه و چه طور باشد بهتر می باشد؟؟ و یکی از دیگر از موضوعاتی که برای والدین مهم می باشد فاصله مدرسه با منازل آنها است؟ امکانات مدرسه های هنرستان برای دانش آموزان در مقطع متوسطه دوم یا همان دوران دبیرستان چگونه باشد؟؟ فرق بین هنرستان با مدرسه های عادی با دبیرستان کارو دانش چیست؟؟ هنرستان های غیرانتفاعی فنی و حرفه ای و کاردانش شامل چه رشته های هستند؟ بهترین رشته در فنی و حرفه ای کدام رشته می باشد؟
همچنین یک مشاوره تلفنی می تواند انتخاب بهترین مدرسه در تهران و سایر شهرهای کشور بهترین روش برای انتخاب مدرسه است. امکان تماس و مشاوره انتخاب بهترین مدرسه با مناسب ترین شرایط و امکانات آموزشی و حتی نزدیک به محل سکونت برای دانش آموزان سراسر کشور فراهم شده است.
همراهان و والدین د انش آموزان عزیز می توانند برای جواب همه سوال های خود با سامانه تلفنی تحصیلی صدای مشاور تماس بگیرید و از آنها در مورد سوالات لیست هنرستان های غیرانتفاعی دخترانه خود بپرسید و همچنین راهنمایی های لازم را برای پیدا کردن و انواع مدارس متوسطه در مناطق مختلف تهران از طریق شماره های درج شده در سایت با آنها صحبت و مشاوره تحصیلی بگیرید.
سامانه مشاوره تحصیلی صدای مشاور
تماس از طریق تلفن ثابت و بدون شماره گیری کد از سراسر کشور با شماره 9099071613
تماس از 8 صبح تا 12 شب
حتی ایام تعطیل
درباره شاخه و رشته های کاردانش بیشتر بدانیم
در ادامه این مطلب قصد داریم توضیح بدهیم و رشته ی کاردانش با هدف آموختن فنون و مهارت های مورد نیاز جامعه به افراد و هدایت و پرورش استعداد های دانش آموزان ایجاد خواهد شد.
هنرستانها به دو شاخهی فنی و حرفهای و کاردانش تقسیم میشوند. هدف آموزشهای کاردانش و تربیت نیروی انسانی ماهر برای تصدی شغل و حرفه متناسب با نیاز بازار کار است.
آشنایی با رشته ها و مهارت های شاخه کار و دانش:
• شتههاي کاردانش مهارتی هستند و رشتههاي فنی و حرفهای پايهی علمی دارند.
• رشتههای کاردانش بسیار متنوعتر از فنی و حرفهای است و تعداد رشتههای مهارتی در شاخهی کاردانش 160 رشته است
• مطابق با آییننامهی اجرایی قانون نظام صنفی، در بسیاری از رشتههای مهارتی دارندگان دیپلم کاردانش برای دریافت پروانه کسب، معاف از آزمون شدهاند یعنی هرکدام از این رشتههای یادشده در این آییننامه نیاز به آموزش پروانه کسب ندارند.
• هنرجویان کاردانش هنگام فارغالتحصیلی ضمن اینکه دیپلم رسمی آموزش و پرورش میگیرند و گواهینامهی مهارتی نیز برای مهارتهای فنی و حرفهای که در هنرستان آموزش دیدهاند دریافت میکنند.
اهداف شاخه کاردانش
هدف آموزش های کاردانش تربیت نیروی انسانی ماهر برای تصدی شغل و حرفه متناسب با نیاز بازار کاراست . توانایی های مهارتی و علمی برای انجام وظایف شغلی سه رکن را در بر دارد که در طول اجرای برنامه ی آموزشی به دانش آموزان آموزش داده می شود.
مهارت ها ی فنی :
توانایی انجام کاردر حد استانداردهای شغلی اعلام شده از سوی دستگاه متولی بخش اشتغال همراه با رعایت نکات ایمنی و بهداشت را در بر می گیرد
مهارت های زندگی :
گسترش توانایی های فکری و همچنین مهارت های تصمیم گیری پرورش روحیه مسئولیت پذیری و نظم و برنامه ریزی در امور فردی و اجتماعی و حرفه ای و همچنین فضائل اخلاقی و بینش سیاسی را در بر می گیرد . این توانایی ها در قالب درس های عمومی و نکمیل مهارت به دانش آموزان این شاخه آموزش داده می شود .
مهارت های یادگیری :
توانایی و مهارت لازم برای ادامه دادن یادگیری مستقل بعد از فارغ التحصیلی را در بردارد تافارغ التحصیلان کاردانش همیشه در حوزه تخصصی خود به روز باشند
دانش آموزان میتوانید برای داشتن هرگونه سوال در مورد لیست مدارس کارو دانش پسرانه در سطح تهران با سامانه تحصیلی صدای مشاور تماس بگیرید.
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی :