کد خبر : 11014

لیست مدارس غیرانتفاعی متوسطه اول پسرانه تهران – آدرس

سوال بسیاری از داوطلبان  و والدین دانش آموزان این می باشد که لیست مدارس غیرانتفاعی متوسطه اول پسرانه در هر منطقه تهران کجا می باشد. آنها مجاز به انتخاب کدام مدارس می باشند؟ لیست مدارس ابتدایی به تفکیک منطقه آنها در کجا قرار دارند؟؟ مدرسه خوب باید چه امکاناتی داشته باشد؟؟ بهترین مدارس ابتدایی تهران از نظر برنامه درسی یک ساله طول مدت سال تحصیلی چیست؟؟ کادر آموزشی چگونه و چه طور باشد بهتر می باشد؟؟ ویکی از دیگر از موضوعاتی که برای والدین مهم می باشد فاصله مدرسه با منازل آنها است؟ امکانات مدارس غیرانتفاعی برای دانش آموزان در مقطع متوسطه اول یا همان دوران راهنمایی چگونه باشد؟ فرق بین  مدرسه های عادی با مدارس غیرانتفاعی در  چیست؟؟

مشاوره تلفنی میتواند  انتخاب بهترین مدرسه در تهران و سایر شهرهای کشور بهترین روش برای انتخاب مدرسه است. امکان تماس و مشاوره انتخاب بهترین مدرسه با مناسب ترین شرایط و امکانات آموزشی  و حتی  نزدیک به محل سکونت برای دانش آموزان سراسر کشور فراهم شده است.

 همراهان و والدین  د انش آموزان عزیز میتوانند برای جواب همه سوال های خود با مشاورهای ما در سامانه تلفنی تحصیلی  صدای مشاور تماس بگیرید و از آنها در مورد سوالات لیست مدارس متوسطه اول  خود بپرسید و همچنین راهنمایی های لازم را برای پیدا کردن و انواع مدارس متوسطه  در مناطق مختلف تهران   از طریق شماره های درج شده در سایت با آنها صحبت و مشاوره تحصیلی  بگیرید.


انواع مدارس متوسطه غیرانتفاعی

مدارس دولتى متوسطه:

به مدارس متوسطه‌اى اطلاق مى‌شود که کليه امور آموزشی و  پرورشی  مالى و ادارى را دولت تقبل مى‌کند.

مدارس دولتى عادى متوسطه:

به مدارس متوسطه دبيرستان‌ها و هنرستان‌هائى اطلاق مى‌شود که کليه امور آموزشی و  پرورشی مالى و ادارى را دولت تقبل مى‌کند.

مدارس متوسطه دولتى عادى نظرى (دبيرستان)

به مدارس متوسطه‌اى گفته مى‌شود که کليه امور آموزشی و  پرورشی و  مالى و ادارى را دولت تقبل نموده و به‌منظور شناخت دانش‌آموزان و هدايت آنان به مسيرهاى تحصيلى مورد نظر و احراز آمادگى نسبى به‌منظور ادامه تحصيلات عالى‌تر دانشگاهى تأسيس شده‌اند.

مدارس کار و دانش:

به مدارس متوسطه که علاوه بر دروس عمومى به تربيت نيروى انسانى در سطوح نيمه ماهر، ماهر و استادکارى و سرپرستى براى بخش‌هاى مختلف صنعت و  کشاورزى و خدمات پرداخته و آنها را براى ادامه تحصيل در رشته‌هاى علمى و کاربردى هدايت مى‌کند.

مدارس فنى و حرفه‌اى:

به مدارس متوسطه‌اى که علاوه بر دروس عمومي، ايجاد علاقه و احراز آمادگى نسبى دانش‌آموزان را براى ادامه تحصيل در رشته‌هاى علمى و کاربردى فراهم مى‌کند.

مدارس متوسطه استثنائى:

به مدارس متوسطه‌اى که براى دانش‌آموزان و هنرجويان نابينا و ناشنوا و نيمه ناشنوا، عقب‌مانده ذهنى و عقب‌مانده تحصيلى و ناسازگار تأسيس مى‌شوند مدارس متوسطه استثنائى گفته مى‌شود.

مدارس متوسطهٔ استعدادهاى درخشان:

به مدارس مقطع متوسطه گفته مى‌شود که براى دانش‌آموزانى که از هوش و استعداد تحصيلى بالائى برخوردار هستند ايجاد شده است.

مدارس متوسطه نمونه:

به مدارس متوسطه‌اى که طبق آئين‌نامه مصوب شوراى‌عالى آموزش و پرورش شاگردان مستعدترى را مى‌پذيرند.

مدارس متوسطه غيرانتفاعى:

مدارس متوسطه‌اى که از طريق مشارکت مردم مطابق اهداف و ضوابط و دستورالعمل‌هاى وزارت آموزش و پرورش تحت نظارت آن وزارت‌خانه تأسيس و اداره مى‌شوند.




دانش آموزان  میتوانید  برای داشتن هرگونه سوال  در مورد  لیست مدارس غیرانتفاعی متوسطه اول پسرانه  با مشاورهای ما در سامانه تحصیلی صدای مشاور تماس بگیرید.




به این مقاله امتیاز دهید
کانال تلگرام خبرینو
پیج اینستاگرام خبرینو
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی :
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نصب اپ دانش آموزی