شرایط استفاده از حق پرستاری برای ایثارگران و جانبازان
در این مقاله از شرایط استفاده از حق پرستاری برای ایثارگران و جانبازان مطلع می شوید. همچنین از پاسخ سوالات متداول در زمینه استفاده از خدمات حق پرستاری پیرو سامانه خدمات الکترونیک ایثار مطلع می شوید:
پاسخ سوالات متداول برای استفاده از حق پرستاری برای ایثارگران و جانبازان
- میزان حق پرستاری بر اساس آئین نامه ابلاغی به دوصورت بررسی می شود : 1- پرستاری بر اساس ضایعات مرتبط با جانبازی 2- پرستاری غیر مرتبط (به یک سری بیماری هایی که دارای عوارض و ناتوانی بسیار شدید می باشند تعلق می گیرد)
- به استناد ماده 26 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران درخواست حق پرستاری در میز خدمت استان ثبت و پس از ارائه مدارک درمانی مرتبط با بیماری و طی فرآیند در سامانه سجایا در کمیسیون پزشکی طرح می گردد و نتیجه طی پیامک به متقاضی ابلاغ می گردد. براساس ماده 22 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران فرزندان و همسران تحت تکفل جانبازان و آزادگان و فرزندان شهدا تحت تکفل خانواده که دارای معلولیت یا محجوریت می باشند بنا به تشخیص کمیسیون پزشکی مشمول دریافت یارانه موضوع قانون جامع حمایت از معلولان می گردند. ضمنا والدین، همسران و فرزندان شهدا که دارای بیماریهای خاص صعب العلاج یا محدودیت جسمی حرکتی هستند پس از تائید کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران مشمول ماده 26 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و دریافت حق پرستاری می شوند.
- درخواست حق پرستاری در میز خدمت استان ثبت و پس ارائه مدارک درمانی مرتبط با بیماری و طی فرآیند در سامانه سجایا در کمیسیون پزشکی طرح می گردد و نتیجه طی پیامک به متقاضی ابلاغ می گردد
- فرد مراقب جانباز صرفا از سوی خود جانباز معرفی می شود و در آرا صادره كميسيون پزشكي هيچ ذكري از مشخصات فرد مراقب نمي گردد ، از اين رو كميسيون پزشكي ویا حوزه اشتغال نقشي در تعيين فرد مراقب جانباز ندارد .
- استفاده از کسر ساعت کاری همسران جانبازان مستند به ماده (۲۴) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و تبصرههای (۲) و (۳) آن منوط به تعیین ضوابط اجرایی از طریق آیین نامه اجرایی میباشد که آییننامه اجرایی مربوطه توسط این بنیاد و با همکاری دستگاههای ذیربط تهیه و برای تصویب به دولت ارسال شده است که در حال انجام فرایند تصویب در دولت میباشد.
+ حق پرستاری به کدام گروه از والدین شهدا پرداخت می شود ؟
- در صورتیکه والدین شهدا زمین گیر باشند و یا بیماریهای ناتوان کننده داشته باشند با ارائه مدارک به بنیاد و پس از تائید کمیسیون پزشکی و معاونت تعاون مبالغی تحت عنوان حق پرستاری پرداخت می شود
- حق پرستاری برای ایثارگرانی که پرونده آنها در کمیسیون پزشکی مورد بررسی قرار گرفته و مشمول آیین نامه مربوطه شده اند، برقرار می گردد.
جهت مشاوره در زمینه تاثیر سهمیه جانبازان و ایثارگران برای قبولی در رشته پرستاری
با مشاوران متخصص ما از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد از ساعت 8 صبح الی 12 شب تماس بگیرید.
شماره تماس از سراسر کشور: ۱۶۱۳ ۹۰۷ ۹۰۹
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 4 در انتظار بررسی :