دریافت کد سخا مشمولان نظام وظیفه در سال 1402-1403
در این مقاله از نحوه دریافت کد سخا مشمولان نظام وظیفه در سال 1402-1403 مطلع می شوید. برای دریافت کد سخا نظام وظیفه در سال 1402-1403 مطابق این راهنما اقدام کنید.
نحوه دریافت کد سخا مشمولان نظام وظیفه در سال 1402-1403
نحوه دریافت کد سخا مشمولان نظام وظیفه در سال 1402-1403 دریافت کد سخا اینترنتی، از طریق پیامک و با تماس تلفنی انجام می شود. مشمولان نظام وظیفه میتوانند برای مشاوره و دریافت کد سخا با سامانه مشاوره نظام وظیفه تماس بگیرند.
سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه و خدمت سربازی
تماس از تلفن ثابت از سراسر کشور با شماره 9099071613
تماس از 8 صبح تا 12 شب
حتی ایام تعطیل
نحوه دریافت کد سخا از طریق اینترنت
دریافت اینترنتی کد سخا از طریق اینترنت انجام نمی شود بلکه ابتدا لازم است به یکی از دفاتر پلیس +10 مراجعه کنید. تاریخ اعزام به خدمت یک روز قبل از اعزام اعلام می شود. مشمولان گرامی یا استفاده از کد سخا که از دفاتر پلیس دریافت می کنند، می توانند وارد سامانه سخا به نشانی www.evazifeh.police.ir شوند و از آخرین وضعیت کارت پایان خدمت خود مطلع شوند. برای ورود به سیستم سخا نیاز به کدملی و کد سخا دارید.
اگر کد اعزام دارید ولی از محل اعزام خودبی اطلاع هستید می توانید از سراسر کشور و بدون شماره گیری کد با شماره 9099071613 تماس بگیرید و از محل اعزام خود مطلع شوید.
نحوه دریافت کد سخا از طریق پیامک
سازمان وظیفه عمومی ناجا در راستای خدمات دهی آسان و سریع به مشمولان و کاهش مراجعات حضوری اقدام به فعالسازی سامانه پیامک به شماره نموده است که در دو سرویس ارائه خدمات می نماید .
سرویس اول: اطلاع رسانی اعلام بررسی و اقدامات انجام شده درخواستهای مشمولان توسط حوزه های وظیفه عمومی مانند: تاریخ برررسی پرونده ، تایید ،ارسال به شورا ، دعوت به شوراها، درخواست برای استعلام ، عودت ، صدور کارت ، تحویل به پست و غیره
سرویس دوم: استعلام مشمولان از آخرین وضعیت درخواست خود با ارسال کد ملی و رمز سخا که فقط کافیست با شماره 9099071613 تماس بگیرید سپس در صورت:
دریافت آخرین وضعیت مشمولین: عدد1 ،کد سخا،کدملی
اطلاع از وضعیت رسیدگی به پرونده: عدد2،کد سخا،کدملی
اطلاع از وضعیت رسیدگی به درخواست تعویض کارت: عدد3،کد سخا،کدملی را به این سامانه اعلام نمایید.
سایت سخا نظام وظیفه + لیست کد سخا
در این مقاله لینک ورود مستقیم به سامانه جدید موسسه صورت وضعیت صندوق ذخیره فرهنگیان به نشانی www.szf.ir در سال 1402-1403، را در اختیار کاربران گرامی قرار داده ایم.
موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان به عنوان یک نهاد خصوصیاست که با هدف ارتقاء وضعیت معیشتی فرهنگیان در زمان بازنشستگی، از طریق تشویق و ترغیب ایشان به مشارکت فعال در فعالیتهای اقتصادی، بازار سرمایه و ایفای نقش پر رنگ در اقتصاد کشور تاسیس شد. صندوق ذخیره فرهنگیان با داشتن چهار هلدینگ پتروشیمی و انرژی، مالی و سرمایهگذاری، ساختمانی و خدمات و حدود 30 شرکت اصلی زیر مجموعه این هلدینگها، در حال فعالیت اقتصادی به منظور کسب سودآوری و تولید ثروت برای فرهنگیان عضو است و کلیه داراییهای آن نیز متعلق به اعضا است.
–
سامانه موسسه صورت وضعیت صندوق ذخیره فرهنگیان
برای ورود مستقیم به سامانه جدید موسسه صورت وضعیت صندوق ذخیره فرهنگیان می توایند لینک زیر را انتخاب کنید:
نشانی سایت سامانه صورت وضعیت صندوق ذخیره فرهگیان، www.tifco.co بود که تغییر یافت. نشانی جدید این سامانه www.szf.ir است.
خدمات سامانه صورت وضعیت صندوق ذخیره فرهنگیان
در نهایت طرح مذکور در وزارت آموزش و پرورش کامل شد و با تصویب مجلس شورای اسلامی، مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان در تاریخ ١٣٧٤/٣/٧ در اجرای تبصره ٦٣ قانون برنامه دوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران طی تصویب نامه شماره ١٣٥٩/ت١٤٩٥٦-هـ مورخ ١٣٧٤/٢/١١ هیات وزیران، تاسیس و در اداره ثبت شرکتها، ثبت گردید و تا به امروز طی برنامه سوم توسعه، ماده ١٤٧ و ماده ٥٣ برنامه چهارم توسعه نیز استقرار یافتهاست.
تبصره ٦٣ برنامه دوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران
وزارت آموزش و پرورش موظف است نسبت به تاسیس صندوق ذخیره فرهنگیان اقدام نماید و فرهنگیان میتوانند ماهانه حداکثر مبلغ پنج درصد حقوق و مزایای خود را به حساب صندوق واریز نمایند.
دولت موظف است همه ساله معادل مبلغ فوق را که به همین منظور در بودجه سالانه منظور می گردد، به صندوق مزبور واریز نماید. سهمالشرکه فرهنگیان در هنگام بازنشستگی و از کارافتادگی و یا بازخریدی به آنان و در صورت فوت به وراث آنها مسترد میگردد.
تبصره ٦٣ برنامه دوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در قانون برنامه سوم و در قانون برنامه چهارم توسعه به شرح ذیل مورد تائید قرارگرفته است:
ماده ١٤٧ برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فر هنگی جمهوری اسلامی ایران
در جهت تحقق کامل اهداف تأسیس صندوق ذخیره فرهنگیان موضوع تبصره ٦٣ قانون برنامه پنج ساله دوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب ١٣٧٣/٩/٢٠ و تامین هرچه بیشتر رفاه و ارتقای وضعیت معیشتی فرهنگیان کشور:
الف) کارکنان وزارت آموزش و پرورش که عضویت در صندوق ذخیره فرهنگیان را پذیرفته اند و یا خواهند پذیرفت باید ماهانه درصدی از حقوق و مزایای خود را (تا پنج درصد) به حساب صندوق واریز کنند. دولت نیز موظف است همه ساله معادل سهم واریزی اعضاء به صندوق ذخیره فرهنگیان را به طور کامل در ردیف اعتباری خاص در بودجه سال مربوطه منظور و پرداخت نماید.
ماده ٥٣ برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران
مواد ١٤٩ و ١٥١ و بند الف ماده ١٤٧ قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب ١٣٧٩/١/١٧ و اصلاحی های آن برای دوره برنامه چهارم (١٣٨٤-١٣٨٨) تنفیذ می گردد.
هدف از تشکیل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان به استناد تبصره قانون مربوطه (تبصره ٦٣ قانون برنامه دوم توسعه، ماده ١٤٧ قانون برنامه سوم و ماده ٥٣ برنامه چهارم توسعه کشور) و روح حاکم بر اساسنامه، حمایت و کمک به تامین مالی فرهنگیان به عنوان اصلی ترین ارکان نظام آموزشی کشور پس از خروج از خدمت است.
اهداف و سیاست ها
مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان به عنوان سازمانی اقتصادی با برخورداری از اعتماد روزافزون در میان قشر معلمان کشور و حمایت دولت می کوشد تا با فعالیت های اقتصادی نظیر اداره شرکت ها، سرمایه گذاری در سهام شرکت ها و صنایع بزرگ از جمله نفت، پتروشیمی و معادن و انجام امور خدماتی، منافع اقتصادی و سطح رفاه فرهنگیان عضو را بهبود بخشد.
صندوق ذخیره فرهنگیان برای دستیابی به حداکثر سود که فلسفه وجودی آن را تشکیل می دهد، تلاش می کند با بکارگیری دیدگاه های نوین اقتصادی در کلیه امور و رعایت اصل هسته کوچک و شبکه بزرگ، مناسب ترین خدمات و منافع اقتصادی را برای فرهنگیان تأمین کند.
موضوع فعالیت
رئوس فعالیتهای مؤسسه با توجه به اهداف ذکر شده در ماده ٢ به شرح بندهای زیر و بویژه در موضوعات و سرفصلهای سرمایهگذاری، مشارکت، عاملیت یا کارگزاری در کلیه فعالیتهای اقتصادی ریالی و ارزی برای توسعه ظرفیتهای بانکی، تولیدی، خدماتی، تجاری، مالی، عمرانی، فرهنگی و سایر عرصه های مرتبط با تولید و افزایش سرمایه در چارچوب قوانین و مقررات جاری کشور و مفاد این اساسنامه خواهد بود:
صنعت و بنگاههای اقتصادی:
- سرمایهگذاری جهت توسعة ظرفیتهای تولیدی و بهرهبرداری از مجموعههای صنعتی، کشاورزی، خدماتی و آموزشی
- جذب سرمایههای داخلی و خارجی، تأمین منابع مالی کسب وکارهای مؤسسه، و راهاندازی و بهرهبرداری از بنگاههای اقتصادی.
- انجام کلیة فعالیتهای تجاری، واردات و صادرات، توزیع و فروش محصولات، راه اندازی و مبادرت به فعالیتهای حمل ونقل، انبارداری.
املاک و مستغلات
– ارائه خدمات مشاورهای، مدیریتی، اجرایی و سرمایهگذاری، مشارکت، تأمین مالی مستقیم و غیرمستقیم و احداث پروژههای ساختمانی و ساختوساز واحدهای مسکونی، تجاری، اداری، رفاهی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، ورزشی، بهداشتی ودرمانی و غیره
بانک و بیمه
-مشارکت در تأمین مالی، تأسیس و ادارة نهادهای پولی ازقبیل بانک، بیمه، شرکتهای تأمین سرمایه، لیزینگ، کارگزاری، صرافی، شرکتها و صندوقهای سرمایهگذاری.
-اخذ تسهیلات تولیدی، تجاری و خدماتی، ضمانتنامه از داخل و خارج کشور
– نگاهداری و سرمایه گذاری در مسکوکات، فلزات گرانبها، ارزهای خارجی، گواهیهای سپردة بانکی ریالی و ارزی، سپردههای سرمایه گذاری ریالی و ارزی نزد بانکها و مؤسسات مالی اعتباری داخل و خارج یا نهادهای دارای مجوز و معتبر.
بورس و سایر نهادها
-خرید سهام و سایر اوراق بهادار از جمله خرید سهام بورسها، فرابورسها و نهادهای مشابه.
– تاسیس شرکت و اداره شرکت، تشکیل هلدینگ از شرکتها با انجام سرمایهگذاری و ادارة مستقیم و فعال و یا صرفاً با سرمایهگذاری در سهام.
– ارائة خدمات مرتبط با بازار اوراق بهادار از جمله تأمین مالی، بازارگردانی اوراق بهادار، مشارکت در تعهد پذیرهنویسی اوراق بهادار و تضمین نقدشوندگی اصل با حداقل سود اوراق بهادار و خدمات مشابه.
تامین مالی
– تأمین مالی شرکتهای تابعه و وابسته.
– تأمین مالی، ارائه و مدیریت خدمات فنی، مدیریتی، اجرایی و مالی به اشخاص حقوقی
– تأمین مالی، مدیریت و انجام مطالعات، تحقیقات و بررسیهای آموزشی جهت کسب سود مستقیم و یا غیرمستقیم به دلیل نیاز سایر فعالیتها و کسب و کارهای مؤسسه به این خدمات.
سایر فعالیتها
-انجام هر نوع فعالیت مجاز و قانونی دیگر مانند خدمات آموزشی، بهداشتی، درمانی، ورزشی، فرهنگی و رفاهی که به پیشبرد اهداف مؤسسه یاری رساند.
منابع مالی مؤسسه
منابع مالی مؤسسه جهت انجام موضوع فعالیت بهشرح زیر است:
واریزی ماهیانه حداکثر معادل ٥% حقوق و مزایای مستمر فرهنگیان عضو صندوق موضوع بند ١ ماده ٥.
کمک دولت معادل واریزی فرهنگیان عضو صندوق (موضوع بند ١ ماده ٥) و یا معادل هر درصدی که درآینده تعیین شود.
واریزی داوطلبانه فرهنگیان عضو صندوق بیشتر از مبلغ مذکور در بند ١-٦ و یا هر نوع سپرده گذاری دیگر از سوی آنان و سایر سپردهگذاران موضوع بند ٢ ماده ٥.
تبصره: سپرده گذاری های موضوع بند ٣-٦ مشمول سرمایه گذاری عادی شده و در هر زمان، اصل و سود تعلق گرفته به آنان قابل پرداخت است.
حمایت های مالی مردمی، هدایا و کمک اشخاص و مؤسسات حقیقی و حقوقی دولتی و غیردولتی با تائید هیات مدیره.
کلیه وجوه مالی تأمین شده از بانکها و سایر بنگاه های پولی و بازارسرمایه و سایر تامین کنندگان منابع مالی که مستقیم و یا غیرمستقیم در اختیار مؤسسه قرار میگیرد.
واریزی سایر اشخاص حقیقی و حقوقی که به تأیید هیأت امنا رسیده باشد.
سپرده گذاران
سپرده گذاران مؤسسه به این شرح است:
فرهنگیان عضو صندوق (سپرده گذارانی که با استناد به تبصره ٦٣ قانون برنامه دوم جمهوری اسلامی ایران و تنفیذ آن در قوانین بعدی دولت نیز ماهیانه معادل واریزی آنان مبلغی را به حساب صندوق واریز مینماید).
کارکنان غیررسمی و بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش و سازمان های وابسته و کارکنان مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان و شرکت های تابعه و وابسته و سایر شرکت ها و موسساتی که به نوعی با وزارت آموزش و پرورش ارتباط و نسبت دارند و کارکنان مدارس غیرانتفاعی. دانشجو معلمان و کلیه دانش آموزان و اولیاء آنان. تعیین شرایط و جزئیات سپرده گذاری در آییننامه جداگانهای به تصویب هیأت امنا خواهد رسید.
جهت مشاوره در زمینه دریافت کد سخا مشمولان نظام وظیفه در سال 1402-1403
با مشاوران متخصص ما از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد از ساعت 8 صبح الی 12 شب تماس بگیرید.
شماره تماس از سراسر کشور: ۱۶۱۳ ۹۰۷ ۹۰۹
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی :