جهت مشاوره در زمینه تاثیر نمرات امتحانات خرداد پایه دهم و یازدهم در کنکور

با مشاوران متخصص ما از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد از ساعت 8 صبح الی 12 شب تماس بگیرید.

شماره تماس از سراسر کشور: ۱۶۱۳ ۹۰۷ ۹۰۹

کد خبر : 55366

امتحانات نهایی خرداد پایه دهم و یازدهم دوازدهم 1403

زمان اعلام نتایج امتحان نهایی

امتحانات خرداد پایه دهم و یازدهم 1403 نهایی است. در مدارس متوسطه دوم کل کشور، امتحانات دروس تخصصی پایه دهم و پایه یازدم به صورت هماهنگ برگزار می شود. برگزاری امتحانات نهایی پایه دهم و یازدهم در سال 1403 نهایی است.

✅برنامه رسمی امتحانات نهایی خرداد ماه / برگزاری امتحان نهایی در دو درس پایه دهم و یازدهم

✅ لازم به ذکر است برطبق مصوبه شورای انقلاب فرهنگی، نمرات دروسی از پایه دهم و یازدهم که به طور نهایی برگزار می شوند در کنکورِ این دانش آموزان در سال‌های آتی، بدون تأثیر خواهد بود. به عبارت دیگر، برای دانش آموزان یازدهمی که داوطلب کنکور ۱۴۰۳ هستند، تنها نمرات پایه دوازدهم و برای دانش آموزان دهمی که داوطلب کنکور ۱۴۰۴ هستند، تنها نمرات پایه یازدهم و دوازدهم در کنکور دارای تأثیر خواهد بود. فارغ التحصیلان داوطلب کنکور ۱۴۰۳ هم نیازی به ایجاد سابقه تحصیلی در پایه دهم و یازدهم نخواهند داشت.


برنامه امتحان نهایی خرداد پایه دهم و یازدهم دوازدهم 1402

تصویر 1 : برنامه امتحان نهایی پایه دوازدهم روزانه، بزرگسالان، آموزش از راه دور و داوطلب آزاد، رشته های شاخه نظری دوره دوم آموزش و متوسط، متقاضیان ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره خرداد 1402


برنامه امتحان نهایی پایه دهم متوسطه دوم خرداد 1402 (روزانه)

امتحانات نهایی خرداد پایه دهم و یازدهم دوازدهم 1403 1


امتحانات نهایی خرداد پایه دهم و یازدهم دوازدهم 1403 2


امتحانات نهایی خرداد پایه دهم و یازدهم دوازدهم 1403 3


برنامه امتحان نهایی پایه دهم و یازدهم متوسطه دوم خرداد 1403 (غائبین موجه)

زمان برگزاری امتحان نهایی خرداد 1402

زمان امتحانات ترمیم معدل خرداد 1402


خبر امتحانات نهایی خرداد پایه دهم و یازدهم

امتحانات نهایی خرداد پایه دهم و یازدهم در سال 1402 به صورت هماهنگ برگزار می شود. دانش آموزان توجه داشته باشند که امتحانات خرداد پایه دهم و یازهم، برخلاف سالهای قبل، با سوالات یکسان و هماهنگ برگزار خواهد شد.

🔵📣 برگزاری امتحان خرداد دو درس از دروس پایه دهم و یازدهم به صورت نهایی

🔹 مطابق ماده ۴۲ آیین نامه آموزش دوره دوم متوسطه، مصوب شورای عالی آموزش و پرورش، مرکز سنجش این وزارتخانه می تواند دو درس از پایه‌های دهم و یازدهم در نوبت خرداد و شهریور ماه را به صورت نهایی و هماهنگ سراسری برگزار کند. برنامه امتحانات دروس هماهنگ، تا دو ماه قبل از آغاز امتحانات مربوطه اطلاع رسانی خواهد شد. طراحی سوالات امتحانی این دو درس برای مدارس استعدادهای درخشان، برعهده مرکز ملی استعدادهای درخشان خواه بود.

🔹 حال مطابق شنیده‌ ها آموزش و پرورش تصمیم گرفته است در خرداد، دروس زیر را در مقطع دهم و یازدهم به صورت نهایی برگزار کند:

📚 گروه آزمایشی تجربی: دروس زیست شناسی و فارسی در پایه دهم و ریاضی و فارسی در پایه یازدهم

📚 گروه آزمایشی ریاضی: دروس فیزیک و فارسی در پایه دهم و حسابان و عربی در پایه یازدهم

📚 گروه آزمایشی انسانی: عربی تخصصی و فارسی در پایه دهم و ریاضی و آمار و علوم و فنون ادبی در پایه یازدهم09:27


بیشتر بدانید: برنامه امتحانات نهایی 



معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش گفت: سابقه تحصیلی برای سال ۱۴۰۲ عدد ۴۰ درصد قطعی است. برای کنکور ۱۴۰۳ نیز این تأثیر ۵۰ درصد قطعی و برای پایه دوازدهم است.

برای سال ۱۴۰۴ سوابق تحصیلی پایه یازدهم هم ایجاد می‌شود و سوابق یازدهم و دوازدهم با تأثیر ۶۰ درصد است.

در خرداد ۱۴۰۳، همه دانش‌آموزان پایه دهم، یازدهم و دوازدهم امتحان نهایی خواهند داشت. چون در سال ۱۴۰۵ سابقه تحصیلی برای پایه دهم باید داشته باشیم. سوابق تحصیلی در سال ۱۴۰۵ در سه پایه دهم و یازدهم و دوازدهم تأثیر ۶۰ درصد قطعی است.


فیلم خبر نهایی شدن امتحانات نهایی پایه دهم و یازدهم

در فیلم زیر خبر نهایی شدن امتحانات نهایی پایه دهم و یازدهم و تاثیر سوابق تحصیلی با معدل نمرات دروس تخصصی امتحان نهایی پایه دهم و یازدهم را در شبکه سه خبری صدا و سیما مشاهده می کنید:


  • معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه برای سال 1404 سوابق تحصیلی پایه یازدهم هم ایجاد می‌شود و تأثیر سوابق تحصیلی پایه‌های یازدهم و دوازدهم 60 درصد قطعی است، گفت: در خرداد 1403، همه دانش‌آموزان پایه دهم، یازدهم و دوازدهم امتحان نهایی خواهند داشت.
  • به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش، محمدمهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در برنامه سلام صبح خیر شبکه سوم با بیان اینکه پیش‌دانشگاهی از سال 1392 حذف شد، اظهار کرد: در این سال‌ها موضوع بحث حذف کنکور مطرح بوده است و در قانون مجلس شورای اسلامی تأکید بر حذف کنکور و پذیرش از طریق سوابق تحصیلی بوده و قانون مشتمل بر سنجش و پذیرش کنکور است؛ در این سال ها قانون تبصره‌هاو تغییراتی با هدف ایجاد عدالت بیشتر و همچنین کاهش استرس و اثرات سوء کنکور بر نظام آموزشی، داشته است.
  • وی با بیان اینکه واقعیت این است که شیوه ارزشیابی به هر صورتی که انجام می‌شود، جهت دهنده به نظام آموزشی است، گفت: با توجه به اینکه شیوه ارزشیابی تستی است، این شیوه طبیعتا نظام آموزشی را به همین سو خواهد کشید و می‌بینیم که در سال‌های اخیر آثار بحث تست در دوره ابتدایی ورود کرده است  و از طرفی هم تلاش سه‌ساله دانش‌آموزان قرار است در یک آزمون سه، چهار ساعته ارزیابی شود که  طبیعتا بحث استرس و آینده یک فرد و دانش‌آموز است.
  • کاظمی تصریح کرد: با همه این جهات، شورای عالی انقلاب فرهنگی بر اساس نقشه جامع علمی کشور تصمیم گرفت که نسبت به کنکور سراسری ورود کند و زمینه‌سازی برای اینکه توجه بیشتر به محتوای برنامه درسی در نظام آموزشی کشور اتفاق بیفتد، انجام دهد و بر همین اساس مصوب شد که تأثیر کنکور  تا سه سال آینده به حداکثر 40 درصد برسد و سوابق تحصیلی برای ورود به مراکز آموزش عالی لحاظ شود.

بیشتر بدانید:

بارم بندی امتحانات نهایی خرداد



  • وی درباره مصوبه شورای شورای عالی انقلاب فرهنگی، اظهار کرد: این مصوبه ابلاغ هم شده و از طریق جراید و رسانه‌ها اطلاع‌رسانی شد؛ البته ابهاماتی هم بود مثلا اگر یک دانش‌آموز یک عنوان درسی را جزو سوابق تحصیلی نداشت طبیعتا هیچکدام از سوابق تحصیلی برایش منظور نمی‌شد. یا اینکه حتما باید سوابق تحصیلی مرتبط می‌بود.
  • معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: ابهاماتی در آن مصوبه وجود داشت و شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسات 855 و  863 مجددا نسبت به بازنگری این مصوبه اقدام کرد و اصلاحات را انجام داد و اطلاع‌رسانی هم تا قبل از شروع سال تحصیلی در شهریور انجام شد.
  • وی با اشاره به اقتصاد حول کنکور، گفت: یکی از اهداف این مصوبه، ایجاد عدالت آموزشی بیشتر بود. ولی برخی افراد این موضوع را به‌گونه‌ای دیگر جلوه می‌دادند. نکته دیگر این است دو آزمون در سال وجود دارد ولی پذیرش یکبار انجام می‌شود؛ دانش‌آموزان برای پذیرش در دانشگاه یک نمره کل دارند که مشتمل بر دو بخش است.
  • کاظمی ادامه داد: این دو بخش شامل آزمون اختصاصی کنکور سراسری در دروس تخصصی و همچنین سوابق تحصیلی است که اینها نمرات تراز شده چه در آزمون تخصصی چه در سوابق تحصیلی است. سوابق تحصیلی هم مجموع دروس امتحانات نهایی است که به صورت هماهنگ کشوری برگزار می‌شود.
  • کاظمی با اشاره به اینکه در دوره ابتدایی ارزشیابی نمره‌ای نداریم و ارزشیابی توصیفی است، گفت: فکر می‌کنیم مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره متوسطه اول و دوم باعث توجه بیشتر دانش‌آموزان به برنامه درسی و میانگین نمره امتحانات نهایی می‌شود.
  • وی با اشاره به اینکه در گذشته سوابق تحصیلی تأثیری نداشت و تمرکز روی تست و کنکور بود، ادامه داد: این موضوع، یادگیری دانش‌آموزان را دچار مشکل می‌کند و وقتی وارد دانشگاه می‌شوند عمق یادگیری کاهش پیدا می‌کند؛ در کنفرانس‌هایی که در حوزه علوم پایه طی این سال‌های اخیر برگزار شده، این افت اشاره شده است.
  • کاظمی همچنین از بستر شبکه شاد برای تدریس برنامه‌های مکمل آموزشی دانش‌آموزان خبر داد و گفت: بهترین تدریس‌ها را می‌توانیم از این طریق در اختیار دانش‌آموزان قرار دهیم و بهره‌مند شویم؛ البته تأکید می‌کنم این موضوع را به عنوان مکمل آموزشی در نظر می‌گیریم.

به این مقاله امتیاز دهید

جهت مشاوره در زمینه تاثیر نمرات امتحانات خرداد پایه دهم و یازدهم در کنکور

با مشاوران متخصص ما از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد از ساعت 8 صبح الی 12 شب تماس بگیرید.

شماره تماس از سراسر کشور: ۱۶۱۳ ۹۰۷ ۹۰۹

کانال تلگرام خبرینو
پیج اینستاگرام خبرینو
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی :
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نصب اپ دانش آموزی