آموزش نحوه انتخاب رشته نهم در سایت پادا
این مقاله راهنمای آموزش نحوه انتخاب رشته نهم در سایت پادا آموزش و پرورش است. سایت پادا برای هدایت تحصیلی و انتخاب رشته نهم هم اکنون فعال است. دانش آموزان با ورود به سایت پادا هدایت تحصیلی می توانند فرم شماره پادا را تکمیل نمایند. در این مقاله می خوانید که چگونه در سامانه سایت پادا انتخاب رشته کنیم…
- سایت پادا انتخاب رشته نهم
- انتخاب رشته نهم پادا
- سایت انتخاب رشته نهم
- آموزش انتخاب رشته نهم در پادا
- ورود به سایت پادا هدایت تحصیلی
- چگونه در سامانه سایت پادا انتخاب رشته کنیم
- فرم شماره 6 پادا
- نحوه انتخاب رشته نهم در پادا
انتخاب رشته پایه نهم در سال تحصیلی 1400-1401 در سامانه سایت پادا برای کلیه دانش آموزان مدارس سراسر کشور فعال است. انتخاب رشته نهم و تکمیل فرم شماره 6 پادا برای تعیین رشته تحصیلی پایه نهم فقط از طریق این سامانه امکانپذیر است.
«هدایت تحصیلی» چیست؟ فرآیند ارائه خدمات راهنمایی و مشاوره به دانشآموزان است. این فرایند به دانشآموزان کمک میکند تا ضمن آشنایی با استعدادها، علایق، تواناییها و ویژگیهای شخصیتی خویش، شاخهها، رشتههای تحصیلی و مشاغل مورد نیاز جامعه را بشناسند و براساس آن، به صورت آگاهانه و آزادانه شاخه و رشته تحصیلی مناسب خود را انتخاب کنند.
چگونه در سامانه سایت پادا انتخاب رشته کنیم
انتخاب رشته نهم به صورت غیرحضوری در سامانه پادا به نشانی pada.medu.ir انجام می شود. یکی از امکانات سایت پادا، انجام فرآیند انتخاب رشته پایه نهم میباشد. دانش آموزان پایه نهم برای انجام انتخاب رشته خود به صورت غیرحضوری لازم است در زمان اعلام شده به سایت پادا مراجعه نمایند.
- برای ورود به سایت پادا به نشانی pada.medu.ir مراجعه نمایید.
- لینک مربوط به انتخاب رشته و هدایت تحصیلی پایه نهم را انتخاب نمایید.
- نام کاربری، کلمه عبور و کد امنیتی را وارد کنید.
- با ورود به پنل اختصاصی دانش آموز امکان مشاهده فرم شماره 6 در پادا وجود دارد.
- کلیه مراحل اولویت بندی انتخاب رشته نهم به دهم به صورت اینترنتی در سایت پادا انجام شود.
نحوه انتخاب رشته نهم در پادا
انتخاب رشته و هدایت تحصیلی پایه نهم فقط از طریق سایت پادا انجام می شود.- زمان انتخاب رشته دانش آموزان در پادا برای سال تحصیلی ۱۴۰۰، از تاریخ ۱۵ تیرماه آغاز شد.
- هم اکنون ظرفیت مدارس و مناطق آموزش و پرورش برای هر رشته تحصیلی مشخص و در سامانه بارگذاری شده است.
- برای انتخاب رشته هر دانش آموز ۱۰۰ نمره در نظر گرفته شده که با توجه به نظر معلم، مشاور مدرسه و نظر دانش آموزان و اولیاء آنها اعمال شده است.
- میانگین نمرات دروس ریاضی و تجربی برای دانش آموزان متقاضی رشته ریاضی باید به ترتیب حداقل ۱۵ و ۱۴ و برای متقاضیان رشته تجربی به ترتیب حداقل ۱۴ و ۱۵ باشد.
- دانش آموزان متقاضی رشتههای ریاضی، علوم تجربی و فنی و حرفهای دو اولویت الف و ب تقسیم بندی شدند که گروه الف در اولویت ثبت نام هستند.
- دانش آموزانی که در اولویت ب قرار دارند به شرط خالی بودن ظرفیت مدرسه در رشته مورد نظر میتوانند ثبت نام کنند.
- شرط خرید اینترنتی کتابهای درسی برای دانش آموزان پایه دهم ثبت اطلاعات و انتخاب رشته تحصیلی آنها در سامانه پادا و تأیید آن از طرف مدیر مدرسه است.
- ورود به هر یک از رشتههای تحصیلی که شامل سه گروه علوم نظری، فنی و حرفه ای، کار و دانش میشوند، نیازمند کسب حداقل نمره در دروس مرتبط با رشته است.
- میانگین نمرات دروس ریاضی و تجربی برای دانش آموزان متقاضی رشته ریاضی باید به ترتیب حداقل ۱۵ و ۱۴ و برای متقاضیان رشته تجربی به ترتیب حداقل ۱۴ و ۱۵ باشد.
- دانش آموزان متقاضی رشتههای ریاضی، علوم تجربی و فنی و حرفهای دو اولویت الف و ب تقسیم بندی شدند که گروه الف در اولویت ثبت نام هستند.
- دانش آموزانی که در اولویت ب قرار دارند به شرط خالی بودن ظرفیت مدرسه در رشته مورد نظر میتوانند ثبت نام کنند.
- میانگین نمرات دروس ریاضی و تجربی برای دانش آموزان متقاضی رشته ریاضی باید به ترتیب حداقل ۱۵ و ۱۴ و برای متقاضیان رشته تجربی به ترتیب حداقل ۱۴ و ۱۵ باشد. دانش آموزان متقاضی رشتههای ریاضی، علوم تجربی و فنی و حرفهای دو اولویت “الف” و “ب” تقسیم بندی شدند که گروه “الف” در اولویت ثبت نام هستند.
- دانش آموزانی که در اولویت “ب” قرار دارند به شرط خالی بودن ظرفیت مدرسه در رشته مورد نظر میتوانند ثبت نام کنند. شرط خرید اینترنتی کتابهای درسی برای دانش آموزان پایه دهم ثبت اطلاعات و انتخاب رشته تحصیلی آنها در سامانه پادا و تأیید آن از طرف مدیر مدرسه است.
- شرط خرید اینترنتی کتابهای درسی برای دانش آموزان پایه دهم ثبت اطلاعات و انتخاب رشته تحصیلی آنها در سامانه پادا و تأیید آن از طرف مدیر مدرسه است.
- مقصود از «نمرات» در هدایت تحصیلی پایه نهم، میانگین نمرههای سه پایه هفتم، هشتم و نهم دانش آموز میباشد که اهمیت و ضریب پایه نهم بسیار بیشتر است.
- معدل دانش آموزان ملاک انتخاب رشته و هدایت تحصیلی دانش آموزان ورودی پایه دهم نیست، اولین شرط ورود دانش آموزان به رشتههای تحصیلی مورد نظرشان کسب حدنصاب نمره لازم برای ورود به آن رشته خواهد بود که این نمره در شاخهها و رشتههای گوناگون، متفاوت میباشد.
- نحوه اولویت بندی شاخه ها در نمون برگ های هدایت تحصیلی دانشآموزان نهم، فقط بر اساس ظرفیت منطقه و رتبهای که در عملکرد تحصیلی دارند، طبقه بندی شده و ثبت نام آنان صورت میگیرد.
- نمونبرگ هدایت تحصیلی دانشآموزان در شاخه کاردانش، رشتههای ریاضی فیزیک، علوم و معارف اسلامی بر اساس اولویت (الف) صادر میشود. یعنی به عبارتی اگر دانشآموزی کف نمره برای ورود به رشته مورد نظر را کسب کند بدون اعمال ظرفیت منطقه، در رشته دلخواه ثبت نام میشود.
- نمونبرگ هدایت تحصیلی دانشآموزان در شاخه فنی و حرفهای و رشتههای علوم تجربی و ادبیات و علوم انسانی براساس اولویتهای (الف –ب) صادر میشود. علاوه بر کسب کف نمره هر رشته، دانشآموزان براساس رتبه و ظرفیت منطقه به گروه الف و ب تقسیم میشوند و این بدین معنا است که گروه (الف) که دارای رتبههای بالاتر است برابر ظرفیت ثبت نام میشوند و گروه (ب) در صورت عدم ثبت نام گروه (الف)، مجاز به ثبت نام در رشته مورد نظر هستند.
پاسخگوی تلفنی برای انتخاب رشته و هدایت تحصیلی در پادا
دانش آموزان پایه نهم سراسر کشور می توانند برای انتخاب رشته و اولویت بندی انتخاب های خود به سامانه پادا مراجعه کنند. اگر برای ورود و استفاده از سامانه دانش آموزی پادا با سوال یا مشکل روبرو شده اید، نگران نباشید. می توانید درصورت داشتن هرگونه سوال و ابهام درمورد نحوه انتخاب رشته و انجام مراحل هدایت تحصیلی پایه نهم در سامانه دانش آموزی پادا، از طریق تلفن ثابت با شماره ده رقمی 9099071613 تماس حاصل فرمایند.
جهت مشاوره در زمینه آموزش نحوه انتخاب رشته نهم در سایت پادا
با مشاوران متخصص ما از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد از ساعت 8 صبح الی 12 شب تماس بگیرید.
شماره تماس از سراسر کشور: ۱۶۱۳ ۹۰۷ ۹۰۹
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی :