آزمون رغبت و توانایی پایه نهم چیست؟
در این مقاله می خوانید که آزمون رغبت و توانایی پایه نهم چیست؟ همچنین تعدا سوالات آزمون، منابع آزمون و ترتیب ورود به پنل شخصی برای شرکت در آزمون را شرح داده ایم.
دانش آموزان قبل از ورود به دوره متوسطه دوم، لازم است از استعداد ها، توانایی ها و علایق خود شناخت کافی داشته باشند، تا بتوانند بهترین انتخاب رشته را داشته باشند و انتخاب آنها مبتنی بر احساسات نباشد. به همین دلیل لازم است با این آزمون آشنایی کافی داشته باشند.
آزمون رغبت و توانایی چیست؟
برای اینکه بدانید آزمون رغبت و توانایی پایه نهم چیست؟ باید بگوییم یکی از آزمون هایی است که دانش آموزان باید طی سال تحصیلی بگذرانند تا بهترین انتخاب رشته را داشته باشند.
آموزش و پرورش برای اینکه دانشآموزان، انتخاب رشته نهم به دهم را دقیقتر و بهتر انجام دهند، طرح هدایت تحصیلی را ایجاد کرده است. آزمون های رغبت و توانایی پایه نهم یکی از مهترین مراحل این طرح محسوب می شود. دانش آموزان باید این آزمون را بگذرانند تا بتوانند بهترین انتخاب را داشته باشند و از بین یکی از رشته های نظری، فنی حرفه ای و کاردانش یکی را انتخاب کنند.
آزمون رغبت و توانایی از دو دفترچه “رغبت دانشآموزان” و “توانایی دانشآموزان” تشکیل میشود. سوالات آزمون رغبت و توانایی بر اساس اطلاعات و محتوای تخصصی و علمی نیست و دانشآموز باید بر اساس دانش فردی خودش به سوالات پاسخ دهد. سوالات این آزمون به گونه ای طراحی شده که میزان علاقه دانش آموز را به کار و حرفه می سنجد. سوالات این آزمون بر اساس طیف لیکرت تنظیم شده یعنی نمره سوالات از 1 تا 5 طراحی شده است.
سوالی که برای برخی دانش آموزان ممکن است پیش بیاید، این است که سوالات آزمون رغبت و توانایی از چه پایه هایی طراحی می شود و تعداد این سوالات چقدر است :
در پاسخ به این سوال باید بگوییم که منابع آزمون رغبت و توانایی از هر سه پایه متوسطه اول طراحی میشود و لازم است دانشآموزان به سوالات هر دو دفترچه در مقاطع هفتم، هشتم و نهم پاسخ دهند. برآیند و جمعبندی این سه آزمون، نتیجهی نهایی این فرآیند را مشخص میکند. تعداد سوالات در بخش رغبت 319 سوال و در بخش توانایی 255 سوال است.
بیشتر بدانید: معرفی سایت هدایت تحصیلی
تا اینجا متوجه شده اید که آزمون رغبت و توانایی پایه نهم چیست؟ در ادامه چگونگی ثبت نام و شرکت در این آزمون را توضیح داده ایم:
وارد سایت مای مدیو به نشانی my.medu.ir شوید.
نقش خود را مشخص کنید یعنی از کشو “انتخاب نقش” دانش آموز را انتخاب کنید.
کد ملی را در قسمت مشخص شده وارد کنید و سپس سریال شناسنامه و کد امنیتی را وارد کنید تا به پنل شخصی خود دسترسی پیدا کنید.
مطابق با تصویر زیر گزینه” هدایت تحصیلی” را انتخاب کنید
صفحه سوالات باز می شود روبه روی هر سوال یک کادر وجود دارد که از اعداد 1 تا 5 در آن وجود دارد، برای هر سوال یک عدد را انتخاب کنید.
بعد از اتمام هر سوال روی گزینه “ذخیره” کلیک کنید تا پاسخ شما ثبت شود.
بعد ارز اتمام پاسخگویی به همه سوالات، به صفحه قبل برگردید و تیک کنار دفترچه را علامت بزنید تا سوالات شما ثبت نهایی شود.
به سوالات صادقانه جواب دهید چرا که آزمون رغبت و توانایی پایه نهم رقابتی نیست و صرفا قصد دارد به شناخت علایق و توانایی شما کمک کند.
بیشتر بدانید: نحوه دریافت کارنامه
مشاوره برای شرکت در آزمون رغبت و توانایی
اگر می خواهید بدانید که آزمون رغبت و توانایی پایه نهم چیست؟ و در صورتی که در مورد مطالب ذکر شده در این مقاله نیاز به کسب راهنمایی بیشتر دارید، می توانید از طریق شماره تلفن ده رقمی مندرج در این صفحه تماس حاصل فرمایید.کارشناسان سامانه مشاوره تحصیلی، هر روز حتی در ایام تعطیل از ساعت 8 صبح تا 12 شب، به صورت تلفنی راهنما و پاسخگوی تمامی سوالات شما عزیزان هستند.
جهت مشاوره در زمینه آزمون رغبت و توانایی
با مشاوران متخصص ما از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد از ساعت 8 صبح الی 12 شب تماس بگیرید.
شماره تماس از سراسر کشور: ۱۶۱۳ ۹۰۷ ۹۰۹
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی :